Fota 40ta odlotowa. Gratulacje
Wersja do druku
Fota 40ta odlotowa. Gratulacje
We takim razie chyba się zdecyduję na galerię. Ale to po weekendzie ;-)
Zachwycona zdjęciami pokazanymi niedawno przez Olę_Olgę postanowiłam wybrać się na wydłużony weekend nad Stawy Milickie. Cel wyprawy był rowerowo-fotograficzny - rowerowy bardziej dla mnie, a fotograficzny bardziej dla lubego, z nas dwojga to on jest typem zdecydowanie przyrodniczym (szczególnie ornitologicznym :P), ja raczej masa-miasto-maszyna i takie tam ;) Nastawiałam się raczej na kontemplowanie przyrody podczas polowań na czaple w wykonaniu mojej drugiej połówki. Niestety pogoda nas nie rozpieszczała, przez większość wyjazdu padało albo mżyło, chociaż zdarzały się też piękne, słoneczne momenty. Jednak z tak pięknych okolic grzechem byłoby nie przywieźć kilku pstryków, co uczyniłam :) Już planujemy powrót tam w lepszą pogodę :D
46.
Załącznik 100301
47.
Załącznik 100302
48.
Załącznik 100303
49.
Załącznik 100304
50.
Załącznik 100305
Dwie poprzednie wrzutki - bomba! Ostatniej czegoś brakuje...
No wiem, tak wrzuciłam, żeby wątek trochę żył. Tak jak napisałam, to zdecydowanie nie moje klimaty, ja kocham fotografować ludzi i przestrzeń miejską, opuszczone budynki... Dziękuję za pochwałę :-)
Korytarzowa seria świetna, plastyka, kolory przestrzeń. Z ostatniej podobają mi się 46 i 48.
Zgadzam się z dropletem - 46 i 48 są najlepsze w tej serii. Chociaż 50 też jest całkiem spoko. :)
na uwagę zasługuje fish z ramką drzewa+podłoże - rewelacyjne miejsce i całkiem ciekawe światło ; )
44 fajne