O dzizaz ale koszmar, wyglada jak fekalia orangutana po 3 dniowej libacji ten gryp...
Stylista to tam niezle odjechany jest w tym Olympusie ;)
pozdro
Wersja do druku
O dzizaz ale koszmar, wyglada jak fekalia orangutana po 3 dniowej libacji ten gryp...
Stylista to tam niezle odjechany jest w tym Olympusie ;)
pozdro
Właściwie Oly coraz lepiej obrazuje moje teoryjki. Nie wiadomo jak zrobić lepszy aparat, to niech chociaż będzie "ładniejszy". Na marginesie mi się już bardziej ten zwyczajny uchwyt podoba ;p
Jakbys sie troche ogarnal wiedzialbys, ze wyglad rzecz wzgledna i nie kazdy musi sikac na widok kawalka pseudodrewienka...
Rady o tym co i jak pisac zaczalbym sobie dla wlasnych potrzeb notowac na Twoim miejscu, i przed kazda proba wpisu na forum rzetelnie je przeczytal, gdyz nierzadko pleciesz takie durnoty, ze wrodzonony instynkt politowania nie pozwala mi ripostowac :)
pozdro
Po co mam cos czytac jak mam to na codzien...
Na tych twoich pseudo zdjeciach z watku jest na tym tableciku nalepka w7, oraz pelnoekranowy lajtrum, oraz na klawiaturze z klapeczka pulpit z w7 oraz odpalony lajtrum...
I czego jeszcze nie wiesz, a bys chcial wiedziec?
pozdro
Ale oni bardzo dobrze wiedzą jak zrobić idealny aparat, ale wolą swoją krowę po trochu doić, że tak powiem :)