Odp: nowe jasne zoomy Olka
Może i konkurencja systemowa, ale nie przypniesz go pod m43...a cena też bedzie zeissowa
Przepraszam, ale nigdzie nie znalazłem jakiejkolwiek informacji czy przewidziane są inne warianty kolorystyczne? Np. różowy ;-) Nijak nie pasuje mi ten zacny obiektyw do srebrnego korpusu.
Cytat:
Zamieszczone przez
babajaga
Przepraszam, ale nigdzie nie znalazłem jakiejkolwiek informacji czy przewidziane są inne warianty kolorystyczne?
Nijak nie pasuje mi ten zacny obiektyw do srebrnego korpusu.
Admin 43R ;) potwierdza srebrną wersję w komentarzach.
Mam nadzieję że różnica w cenie między olkiem 12-40 a Panasem 12-35 będzie taka jak między olkiem 60/2,8macro a leiką 45/2,8macro :)
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
Admin 43R ;) potwierdza srebrną wersję w komentarzach.
Może jeszcze srebrny E-M1 będzie?
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Może jeszcze srebrny E-M1 będzie?
Srebrnego bym nie kupił, ale czarno-srebrny jak w E-M5 dlaczego nie?
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
Pięknie wyszło, boję się tylko, że cena będzie proporcjonalna do urody...
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Pięknie wyszło, boję się tylko, że cena będzie proporcjonalna do urody...
Zobaczymy ile w OJ (szkoda, że ktoś puścił bąka... i będzie drogo nawet w programie), w Stanach szykują $2200-2500 na zestaw.
Mnie bardziej od ceny interesuje oficjalna specyfikacja trybu filmiki, poza tym czy jest szybciej w C-AF z małymi szkłami, czy ta puszka wykorzystać potencjał Sandiska Extreme Pro 95 no i potwierdzenie ostrości z manualnymi.potrafi
Cytat:
Zamieszczone przez
wyrwiflak
Mam nadzieję że różnica w cenie między olkiem 12-40 a Panasem 12-35 będzie taka jak między olkiem 60/2,8macro a leiką 45/2,8macro :)
Obawiam sie ze raczej w przeciwna strone ... Popatrz na cene innych metalowych szkiel Olka (np. 12/2) i wyciagnij wnioski ...