Odp: Luźne gadki o konkursie Fotografia Miesiąca.
Pytanie pozakonkursowe: kto zgadnie, kim jest ten brzydal z teledysku Pudelsów? :)
Maciek no jest wałkowanie Ty kontra forum bo sam zacząłeś to wałkowanie. Zasady są proste, że ktoś zgłasza czyjeś zdjęcie i tego trzeba się trzymać. Ktoś wcześniej napisał, że zawsze możesz kogoś poprosić aby Ciebie zgłosił i na pewno takie osoby się znajdą a potem głosujący zweryfikują i tak to zgłoszenie (dawno mnie na forum nie było ale chyba teraz wszystko opiera się na głosowaniu forumowiczów - do końca nie wiem bo zagłosowałem ale w regulamin nie patrzyłem). Przytoczyłeś kogoś wypowiedz o specyfice forum (nawet wiem kogo) i ja przyznaje temu rację.........ale że w przyrodzie nic nie ginie to Ty też masz swoją własną specyfikę w wielu sprawach więc dla mnie to trochę przypomina sytuację z bajki gdzie kocioł przyganiał garnkowi :)
No ale ja nie rozumiem jednej rzeczy.
Skoro jest jasny i klarowny regulamin to w czym rzecz?
Jak mi sie nie podoba to zabieram zabawki i wychodze, albo wogole nie wchodze widzac co jest grane...
Ale zeby zmieniac regulamin? no to juz jest MEGA ROTLF!!!!!
p.s. Czy na jakims konkursie pokroju Grand press, czy inny National G. tez uczestniczy wnosza w trakcie jego trwania i zmiane zasad? Mi sie chyba wydaje, ze jednak nie.....
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Róbmy swoje - wstawiajmy fajne zdjęcia, zgłaszajmy najlepsze zdjęcia kolegów, głosujmy :D
WielbięCię! :mrgreen:
Osobiście uważam, że wymóg zgłaszania tylko nie swoich zdjęć jest niepotrzebny. Jeśli ktoś uważa, że zrobił dobre zdjęcie i chce wziąć udział w konkursie, to sprawda powinna być prosta jak konstrukcja cepa - wysyła fotkę i tyle. Po co kombinować i zawracać innym d***, prosząc ich o podesłanie zdjęcia? Może jeszcze przy tym kupczyć i wchodzić w układy typu "ty wyślij moje, a ja wyślę twoje"? Nie komplikujmy sobie życia.
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Osobiście uważam, że wymóg zgłaszania tylko nie swoich zdjęć jest niepotrzebny. Jeśli ktoś uważa, że zrobił dobre zdjęcie i chce wziąć udział w konkursie, to sprawda powinna być prosta jak konstrukcja cepa - wysyła fotkę i tyle. Po co kombinować i zawracać innym d***, prosząc ich o podesłanie zdjęcia? Może jeszcze przy tym kupczyć i wchodzić w układy typu "ty wyślij moje, a ja wyślę twoje"? Nie komplikujmy sobie życia.
Dziekuje a jednak ktos mnie zrozumial ufff
Odp: Fotografia Maja 2014r.-nagroda klubowiczów.
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
Widze ze teraz bedzie walka ja kontra forum ty wiesz lepie co chcialem osiagnac. A skoro mowa o innych forach latwo to porownac gdzie i jak to dziala.A do calej reszty twojej wypowiedzi nawet nie mam ochoty juz sie odnosic przeginacie kolego.
Nie będzie walki, rozumiem jest różnica pogladów. Różnicę szanuję , za wyrażenie opinii dziękuję.
Będę w razie potrzeby moderować.
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Osobiście uważam, że wymóg zgłaszania tylko nie swoich zdjęć jest niepotrzebny.
A ja jak zwykle uruchamiam wyobraźnię i widzę 5 świeżozarejestrowanych forumowiczów, którzy pragną podzielić się swą radosną twórczością ze świeżo nabytego aparatu i wrzucają serię radosnych bobasów/radosnych zdjęć pourlopowych i zbliżeń kwiatka w doniczce. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
A ja jak zwykle uruchamiam wyobraźnię i widzę 5 świeżo zarejestrowanych forumowiczów, którzy pragną podzielić się swą radosną twórczością ze świeżo nabytego aparatu i wrzucają serię radosnych bobasów/radosnych zdjęć pourlopowych i zbliżeń kwiatka w doniczce. ;)
Jestem tu od 2010 i wydaje mi sie ze ludzi nam ubywa, niz przybywa, ubywa znakomitych ludzi i ich prac a nowych mało na horyzoncie niestety.
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Można nie kombinować i nie kupczyć przy tym...
Osobiście nie popieram takich zachowań. Można fotografią przekonywać oglądającego by zechciał popełnić dodatkowy wysiłek.