Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
A co jak mi sie bardzo podoba czyjes zdjecie,spelnia warunki,jest sliczne.Jak mam dodac.Czy np. z galerii musze sciagnac,i wyslac ze swojego komputera??Czy wystarczy link???
ja wyslalem fotke i nie mam pozwolenia by zobaczyc galerie, a i czy ktos by mi podeslal kalendarzyk do UK ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A co jak mi sie bardzo podoba czyjes zdjecie,spelnia warunki,jest sliczne.Jak mam dodac.Czy np. z galerii musze sciagnac,i wyslac ze swojego komputera??Czy wystarczy link???
:).
Wysyłamy swoje.
---------- Post dodany o 11:05 ---------- Poprzedni post był o 11:04 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
ja wyslalem fotke i nie mam pozwolenia by zobaczyc galerie, a i czy ktos by mi podeslal kalendarzyk do UK ?
Przeczytaj post nr 1.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
:).
Wysyłamy swoje.
Dzieki.Az taki glodny nie jestem:mrgreen::mrgreen::mrgreen::-P
Troche zapoznilem, ale uwazam, ze kategoria flora i fauna powinny byc polaczone. Wtedy znalazloby sie miejsce na architekture, albo co innego. Bo tak to bedzie mocno monotematyczny ten kalendarz.
Ptaszki beda, makro robaczki i widoczki apzeta :P
T.
Może najprościej będzie za rok zrobić wersję "miejską" - street, architekturę, sport, ludzie. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Mała uwaga. Zablokowałem możliwość podglądania zdjęć. Niech każdy doda takie zdjęcie jakie wg. niego będzie najlepsze, bez sugerowania się, że "w galerii są już takie fajne zdjęcia i nie mam szans ze swoimi".
A może zablokować też (już w trakcie głosowania) nick autora zdjęcia, żeby głosować na zdjęcie, które faktycznie się podoba, a nie na osobę?
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Troche zapoznilem, ale uwazam, ze kategoria flora i fauna powinny byc polaczone. Wtedy znalazloby sie miejsce na architekture, albo co innego. Bo tak to bedzie mocno monotematyczny ten kalendarz.
Ptaszki beda, makro robaczki i widoczki apzeta :P
T.
Tak na scislosc to fauny mozna portret tez wcisnac,nawet akt meski tez bym zaliczyl,jesli o te ptaszki chodzi a to tez i makro moze byc w niektorych ptaszkach nie tylko orly musza byc,koliberek tez sliczny jest:mrgreen::mrgreen::mrgreen:w akcie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
A może zablokować też (już w trakcie głosowania) nick autora zdjęcia, żeby głosować na zdjęcie, które faktycznie się podoba, a nie na osobę?
Nie ma przecież warunku, że zdjęcie nie może być wcześniej publikowane. Skoro ktoś daje do konkursu, raczej to będą te najlepsze - znane z wątków i galerii. Trudno o anonimowość autora :D