Odp: cissic - rozne moje zdjecia
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
widok na Tatry Bielskie z Trzech Koron. zdjecie robione w zeszlym roku podczas pierwszego powaznego opadu sniegu
3.
piękne zdjęcie, dla mnie doskonałe
---------- Post dodany o 21:34 ---------- Poprzedni post był o 21:30 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
kilka wakacyjnych pocztowek:
31,32,33,34
31, 33,34 bardzo dobre
to bez numeru też mi podchodzi
---------- Post dodany o 21:36 ---------- Poprzedni post był o 21:34 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
Bieszczady 35,36
oba miłe memu oku
---------- Post dodany o 21:39 ---------- Poprzedni post był o 21:36 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
to naj z tej serii
---------- Post dodany o 21:41 ---------- Poprzedni post był o 21:39 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
Na specjalne zamowienie wrzucam wszystkie bagniska z wyprawy:)
Dla informacji to Kacapska Droga i jest mocno bagnista przez caly rok. narazie jest pusto w lato jest juz gesciej, ale bez przesady. zaraz za bagniskiem sa resztki grodziska z jakiegos XII (wzniesienie, resztki walu i fosy). ogolnie polecam - na rower i na piechote. kleszcze oczywiscie sa
ostatnie
---------- Post dodany o 21:47 ---------- Poprzedni post był o 21:41 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
Portugalski pawilon na expo 98 i "okolice" + most Vasco da Gama
64, 65, 66, 67
64 w BW, 67 w kolorze
to takie moje faworyty :)
poza tym sporo fajnych streetów (ostatnimi czasy za miastem nie przepadam), dziwi mnie natomiast czemu tyle zdjęć w wersjach kolor i BW
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
to takie moje faworyty :)
poza tym sporo fajnych streetów (ostatnimi czasy za miastem nie przepadam), dziwi mnie natomiast czemu tyle zdjęć w wersjach kolor i BW
dzieki za konkretna odpowiedz. zdaje sobie sprawe, ze ilosc wersji moze powodowac lekkie zmieszanie, ale sporo z tych zdjec lubie w kolorze jak i w B&W:)
Moim zdaniem ostatnia wrzuta lepiej wygląda w wersji BW. :grin:
to juz wszystko wyglada lepiej w B&W? skandal:)
7 załącznik(ów)
wczoraj z samego rana skoczylem z narzeczona do Lazienek. pogoda byla srednia, wiec skonczylo sie na spacerowaniu. udalo mi sie jednak zdjac kilka ciekawskich wieworek i strzelic kilka typowych fotek dla tego parku. fotek gryzoni mam chyba ze sto, wiec ograniczam ilosc do minimum. chyba brakuje mi tematow:)
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Jak idziesz z dziewczyną to tylko jeden temat powinien być w Twojej głowie...inaczej prosisz się sam o kłopoty ;-). Słyszałem, że w Łazienkach wiewiórki jak i sikorki jedzą z ręki ale nie wiedziałem, że jeszcze tak fajnie pozują. Zdjęcia wszystkie przypadły mi do gustu...najbardziej 6 i 7 ;-)
5 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
tkud
Jak idziesz z dziewczyną to tylko jeden temat powinien być w Twojej głowie...inaczej prosisz się sam o kłopoty ;-). Słyszałem, że w Łazienkach wiewiórki jak i sikorki jedzą z ręki ale nie wiedziałem, że jeszcze tak fajnie pozują. Zdjęcia wszystkie przypadły mi do gustu...najbardziej 6 i 7 ;-)
dzieki za dobre slowo. wiewory nie tylko jedza z reki, ale laza tez po ludziach:)
wszystkie foty sa pstrykniete ZD 14-54mm
Kolejny powód do używania filtra UV...ochrona przed wiewiórką ;-)
Ale wiewiór fajnie zapozował - prawdziwa sesja
Cytat:
Zamieszczone przez
robert1088
Ale wiewiór fajnie zapozował - prawdziwa sesja
najlepsze jest to, ze tych gryzoni sa cale masy i praktycznie kazda jest oswojona. czasami sie zdarzaja jakies nieufne sztuki ale to chyba sa swiezaki. nawet nie pamietam ile ich mi pozowalo - 20? 30? moze nawet wiecej bo spacer trwal ze cztery godziny:)