najbardziej mi sie widzi 200 za czysty kadr i 202 wzbudza ciekawosc ,pozdr
Wersja do druku
najbardziej mi sie widzi 200 za czysty kadr i 202 wzbudza ciekawosc ,pozdr
Bardzo ciekawa seria, te jesienne liście dodają uroku.
200. bardzo udane zdjęcie. Fajnie wykonane i przede wszystkim z pomysłem. Szkoda, że kałuża nie była większa i nie wypełniła prawego górnego rogu. Wtedy byłoby 100% ;-)
Ale wtopa... podoba się :)
Normalnie to jest most, nazwany przez mieszkańców sportowym, bo łączy tereny rekreacyjne polskiej i czeskiej części Cieszyna - taki most na miarę naszych możliwości;)
204. Od d... strony (dolnej, dolnej!:))
204a - tu tak grzecznie:
205. Oczywiście miłość nie zna granic;))) - co ciekawe, na dwóch pozostałych cieszyńskich mostach na Olzie nie ma ani jednej kłódki:shock:
206. ... no ale jak robi się ciemno, to ...
207. ... budzą się demony:cool:
208. ...
209.
210.
211.
Nie bez powodu on jest sportowy:)
Od d... strony lepsze od grzcznego, chociaż troszkę dół rozprasza. Bardzo mi się też podoba 206, a z cz-b 209. 210 też mi podchodzi, szkoda tylko, że głowa stopiła się całkowicie z tłem (chociaż wydaję mi się, że to był zamierzony efekt?)
Pozdr
206 - ciekawe, B&W - też. 204-205 moim zdaniem słabe.
206. świetne.
204 i 205 to fotki czysto dokumentacyjne, tak je traktuję. Nie każdy ma taki most u siebie;) zwłaszcza z granica państwa znaczoną po środku:)
Za to pokazują odrobinę kontekst dla reszty.
Natomiast odpowiadając na pytanie o głowę biegacza - mam kilka tych zdjęć, takie z głową też się znajdzie. Jakoś w czasie dokonywania selekcji to mi się bardziej:/