Odp: Zupełnie nowe mysikrólicze foty i reportaże
Raczej nie sądzę... :) jestem dość stała w uczuciach. Zwłaszcza, że zdjęcie popełniłam tym, co miałam pod ręką. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Raczej nie sądzę... :) jestem dość stała w uczuciach. Zwłaszcza, że zdjęcie popełniłam
tym, co miałam pod ręką. :mrgreen:
Ajfion czy któryś z Samsungów?
HTC Wildfire. Służy mi aparacikiem, kiedy jedziemy gdzieś, a nie targam E-3. Jasne, że jakościowo nie ma porównania, ale fajne momenty z życia można łapać. Na przykład kilka dni temu w nocy podjechaliśmy do energomatu i czekając na wydruk zobaczyłam ładną bramę, trochę jak z horroru. To sobie pstryknęłam. Żadne mistrzostwo świata, ale jest. Ot nałóg.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
HTC Wildfire. Służy mi aparacikiem, kiedy jedziemy gdzieś, a nie targam E-3. Jasne, że jakościowo nie ma porównania, ale fajne momenty z życia można łapać. Na przykład kilka dni temu w nocy podjechaliśmy do energomatu i czekając na wydruk zobaczyłam ładną bramę, trochę jak z horroru. To sobie pstryknęłam. Żadne mistrzostwo świata, ale jest. Ot nałóg.
Całkiem ciekawie to to wyszło, u mnie za podobny sprzęt robi XZ-1, ale trzeba pamiętać by wziąć go do samochodu, kieszeni, ale powoli wchodzi mi to w nałóg.
Pozdrawiam AP.
Eksperyment jak najbardziej udany.
Fajne te foty czarno-białe znad morza.
Taki eksperyment to no no no - tzn. tak tak tak :grin:
Dziękuję za odwiedziny.
76.
Fajne, klimatyczne to ostatnie zdjęcie, dziwne, że do tej pory nie doczekało się komentarzy.