jak dla mnie 88 i 91
88 za krople wody i ladne ulozenie kwiatkow jeden za drugim
a w 91 podoba mi sie kolor
Wersja do druku
jak dla mnie 88 i 91
88 za krople wody i ladne ulozenie kwiatkow jeden za drugim
a w 91 podoba mi sie kolor
Mnie się najbardziej podoba 90. :grin:
89 świetne kolory. mimo że wolałabym troszkę większą go to i tak mi się podoba :)
Bardzo Wszystkim dziękuję i cieszę się z licznych komentarzy.
Mirku bardzo podoba mi się Twoja wersja, wiem, że te kwiatki jak są "świeże" to łodygi i liście są szarno-niebieskie jednak te były już z lekka podstarzałe i od słońca się zmieniły, poza tym robiłam je pod wieczór, wiec światło było jakie było. W linku możesz ściągnąć się ORF tego zdjęcia
http://chomikuj.pl/jankowskaiza/Galeria
helmuth w 89 tak miało być, choć teraz mam wątpliwości, ale z kilku wersji ta mi pasowała kiedy chciałam dodać :grin:
Oj, bo tam chyba trzeba się zarejestrować. Prześlij mi na priv swojego e-maila, bo chyba nigdzie w profilu nie ma zapisanego, wtedy od razu wyślę na pocztę :grin:
Izo, przejrzałam sobie cały wątek. I mam takie spostrzeżenie, głównie dotyczące zdjęć kwiatów/roślin. Większość zdjęć jest robiona w bardzo ostrym słońcu. Nie mówię, że tak nie można czy się nie da, ale trzeba nad tym światłem panowac wtedy a Tobie to nie wychodzi. Sugerowałabym jednak szukać kadrów o poranku lub pod wieczór, gdy światło jest bardziej miękkie, w cieniu lub gdy słońce trochę przysłaniają chmury.
Kilka zdjęć zrobionych w takich warunkach od razu zwraca uwagę - chaberek (nr 18.), 31 i dmuchawce (73 i 75).