Paparazzi kadr kwiatka :D Dzieki za komentarze. Wlasnie zabieram sie za obrabianie streetphoto z dzisiejeszej starowki, jak skoncze to wrzuce.Cytat:
Zamieszczone przez Peniek242
Pzdr
Wersja do druku
Paparazzi kadr kwiatka :D Dzieki za komentarze. Wlasnie zabieram sie za obrabianie streetphoto z dzisiejeszej starowki, jak skoncze to wrzuce.Cytat:
Zamieszczone przez Peniek242
Pzdr
Nie kaz nam dlugo czekac :)Cytat:
Zamieszczone przez suchar
No dobra, obrobilem kilka streetowych fotek z dzis. Na poczatek wrzucam dwie. Zapraszam do komentowania! Zdjec troszke wrzuce, bo trafilem na Starowce na jakichs hip-hopowych tancerzy i zrobilem im ladnych kilka zdjec. Ale to pozniej, bo jeszcze ich nie obrobilem.
37. Baloon, my only friend...
38. "Spojrz, Edwardzie, robi zdjecia tym golebiom" (naprawde tak powiedziala :) Kadrowalem sobie na LCD i zastosowalem sztuczke "na golebia" ;) Udalo sie :) )
Pzdr
Nie podobaja sie? Szkoda, ze nikt nie komentuje ostatnich fotek. Rafal gdzies zniknal ostatnio, to i komentarzy nie ma ;) Nic to. Zabieram sie za dalsze obrabianie, moze nastepne bardziej sie spodobaja. Mimo wszystko nadal licze na jakies komentarze :)
38 mi się podoba :)
Dzieki :) Niezla zabawa robic takie zdjecia i sluchac takich rozmow, kiedy prowadza je fotografowane osoby :)Cytat:
Zamieszczone przez luc4s
Mi rowniez przypadlo 38 do gustu. Bardzo fajnie uchwycony moment zycia codziennego i beztroski.
W 37 jest dosc oryginalny kadr, ktory jednak mi nie bardzo pasuje.
38 fajny kadr. Jednak E-330 daje szansę na ciekawe kadrowanie.
Dzieki za komentarze. Zdecydowanie do steetphoto E330 to chyba obecnie najlepszy aparat, wlasnie ze wzgledu na LV na odchylanym LCD. Zupelnie nie przeszkadzaja "tylko" 3 punkty AF, bo sa bardzo pewne i prawie zawsze trafiam z ostroscia tam, gdzie chce. Rowniez 14-45 w miare daje rade, ale troszke mydli i czasem robi niezle polkole z prostego muru :/ Zaraz wrzuce nastepne fotki.
Jedziemy z kolejna fotka. Ciekaw jestem, jak Wam sie spodoba taki kadr. Jejku, moje pierwsze w zyciu zdjecie z ramka... :)
39. Obicie, albo dwa swiaty.