Odp: klikochlaśnięte wyfociny [Sawa]
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A co widzisz jak te grafike w nowym oknie juz masz i nacisniesz lewy(nawet mozesz kilka razy) przycisk myszki??
Na 42" tez nie widze calego
Moze 60" obejmie:mrgreen:
Mirku zupełnie niepotrzebnie się wyzłośliwiasz. U mnie przy nowym oknie jak klikam lewy przycisk to się powiększa a jak klikam ponownie to pomniejsza i tak w kółko mogę sobie klikać. Problem w tym, że nawet pomniejszone nie mieści się w całości. Opcja "pokaż obraz" mam na szaro więc nie mogę z niej z jakiegoś powodu skorzystać. Proste klikniecie na miniaturkę za to działa.
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Mirku zupełnie niepotrzebnie się wyzłośliwiasz. U mnie przy nowym oknie jak klikam lewy przycisk to się powiększa a jak klikam ponownie to pomniejsza i tak w kółko mogę sobie klikać. Problem w tym, że nawet pomniejszone nie mieści się w całości. Opcja "pokaż obraz" mam na szaro więc nie mogę z niej z jakiegoś powodu skorzystać. Proste klikniecie na miniaturkę za to działa.
Nie wyzlosliwiam sie-mozesz byc pewny.Wlasnie chodzi mi o te pomniejszone po nacisnieciu w lewy.Czy ono tez sie nie miesci??Jesli nie to ustawienia obrazu w systemie trzeba zmienic.
PS:Wcisniecie i trzymanie wcisnietego Strg(Ctrl) i pokrecenie rownoczesnie rolka od myszki tez nie pomaga?
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Nie wyzlosliwiam sie-mozesz byc pewny.Wlasnie chodzi mi o te pomniejszone po nacisnieciu w lewy.Czy ono tez sie nie miesci??Jesli nie to ustawienia obrazu w systemie trzeba zmienic.
PS:Wcisniecie i trzymanie wcisnietego Strg(Ctrl) i pokrecenie rownoczesnie rolka od myszki tez nie pomaga?
O dzięki, CTRL + rolka pomogły :-) Wcześniej nawet ten pomniejszony obrazek był za duży.
PS. Sawa, mam nadzieję, ze się nie obrazisz, że trochę zaśmieciłem Twój watek.
Mnie się spodobały 105, 106 (szkoda trochę głowy w prawym dolnym) i 108. Totalnie abstrakcyjna sytuacja, zwłaszcza na 106.
Pozdr
mała kobita na dużej huśtawce podoba mi się.
Super wrzutka, dla mnie najlepsze 105, 106 i 108:grin:
Dużoe masz jeszcze tego w szufladzie????, świetne fotki
1 załącznik(ów)
Witajcie,
Cieszę się przeogromnie, że zdjęcia się podobały. Dziękuję również za wyróżnienia do FM.
ZYSKI, coś tam leży w szufladzie, ale nie wszystko da się wyciągnąć...
Aby zaś nieco zdmuchnąć kurz z samego wątka, wrzucę od razu 4 w jednym. Luźna opowieść.
109. Wschód. Zachód.Załącznik 109151
pozdrawiam,
Cytat:
Zamieszczone przez
Sawa
Witajcie,
Cieszę się przeogromnie, że zdjęcia się podobały. Dziękuję również za wyróżnienia do FM.
ZYSKI, coś tam leży w szufladzie, ale nie wszystko da się wyciągnąć...
Aby zaś nieco zdmuchnąć kurz z samego wątka, wrzucę od razu 4 w jednym. Luźna opowieść.
109. Wschód. Zachód.
Załącznik 109151
pozdrawiam,
Lużna, ale ciekawa...
Fajnie zagrane :) Z początku myślałam, że pan się przysiadł.