Witam. Oczywiście prace świetne i ciekawe. Mam tylko pytanie co z nimi więcej robisz. Czy lądują w jakichś innym miejscach niż fora internetowe? Jakieś publikacje, stock itp. ?
Wersja do druku
Witam. Oczywiście prace świetne i ciekawe. Mam tylko pytanie co z nimi więcej robisz. Czy lądują w jakichś innym miejscach niż fora internetowe? Jakieś publikacje, stock itp. ?
Raczej lądują w prywatnych zbiorach. Moja www i galeria deviantart. Niektore prace sa ilustracjami okładek i płyt cd, ale to mniejszość zdecydowana :)
Zagubiona dusza poraziła moje serce rozpaczą, rozpadem, zanikiem, destrukcją, bezpowrotnością.
Kolaż ma cechy dobrego plakatu, a ze względu na pewien światłocień należy do fotografii, ładnie te cechy sie przeplatają - plakatowa zwięzłość i wyrazistość z błądzącym światłem. Kompozycja świetna, przekątniowa, przesunięcie metaforycznej duszy na prawo i umieszczenie przy ścianie sugeruje jej błądzenie po czyśćcu, wydaje się, że dopiero co przybyła tu i uświadomiła swoją bezradność, zero wpływu na swój los..
Najwyższe uznanie.
Pzdr, TJ
Dziekuje za tak wnikliwą analizę:!: Miło mi że zechałeś poświęcić kilka chwil na zbadanie tegoż widoku :) Zawsze piszesz tak wnikliwie i przenikliwie, że Twoja interpretacja zawsze nadaje się na opis zdjęcia :)
Tradycyjnie na dobranoc co nie co :
1. Orbit of me
2. Dirty talk
Pozdrawiam:-)
Orbit of me świetne :)
Dzieki wierny odwiedzaczu ;)
Zawsze jest coś fajnego u Ciebie :) Nigdy wątku nie pomijam :)
Dirty talk robi wrażenie. Jest się nad czym zastanawiać widząc tą pracę.
Orbit of me rewelacja! :grin: