świetna seria - kurcze w życiu nie wpadłem na pomysł fotografowania wróbli bo szare, małe itd itp- 4 z owocami poza GO bardzo przypadła mi do gustu
Wersja do druku
świetna seria - kurcze w życiu nie wpadłem na pomysł fotografowania wróbli bo szare, małe itd itp- 4 z owocami poza GO bardzo przypadła mi do gustu
Wróble naprawdę ładne. Najbardziej podoba mi się jedyneczka mimo tej gałązki.
Jeden z ciekawszych wątków w tej częsci forumowego świata, a może poprostu najbliższa mi tematyka...:twisted:
Ostatnie fotki troche bez światła sporo tracą, ale i tak na tle innych przedstawianych tutaj prezentują się całkiem sympatycznie.
Pozdrawiam
Niby takie pospolite ptaszysko (choć podobno jest ich coraz mniej), a jakie fotogeniczne. Bardzo fajna seria.
dzieki za komentarze i wizyte.
5.Wróbel Marzyciel
http://www.occur.pl/images/0245c46c/...c6d1be6081.jpg
Fajny marzyciel. Swoją drogą jeszcze miesiąc temu było ich mnóstwo w moich okolicach. Wychdziłam na balkon i mogłam robić fotki, bo siadały sobie na poręczy od balkonu, na antenie. A teraz zniknęły. Czekam na nie codziennie, ale nie przylatują.:cry:
Było już gdzieś o wróblach pisane. Chodzi o to, że zniknęły z miast, na wioskach jeszcze są. Teraz nowe bloki ociepla się styropianem i zalepia wszelkie szczeliny, a te szczeliny to ich gniazda. Wróble po prostu nie mają gdzie mieszkać. W to lato jak na Helu zobaczyłem wróbla, to go obfociłem ze wszystkich stron :) i mam.
Super, świetna GO, dobre światło, fajny kadr, z zachwytem jak zawsze spoglądam na twoje zdjęcia ;)
No patrzcie Państwo, jakie zachwyty, a tak niedawno był odsądzony od czci i wiary.