Swietna ta wizyta w PKP, ciekawe zdjęcia, jak to mówią z klimatem :) Dobra robota. Pasi tu b&w i szum.
Siena tez niezła :) jakby mi tak ktoś auto potraktował, siedziałbym za mord w afekcie :)
Wersja do druku
Swietna ta wizyta w PKP, ciekawe zdjęcia, jak to mówią z klimatem :) Dobra robota. Pasi tu b&w i szum.
Siena tez niezła :) jakby mi tak ktoś auto potraktował, siedziałbym za mord w afekcie :)
za dr_feelgood :), od siebie jeszcze dodam że masz bardzo dobre oko do wnętrz, rzeczy i umiesz je przedstawić :wink:
Kolejowe fajnie się ogląda, wracaj tam wracaj trzeba być sprytniejszym niż dyspozytor albo ochrona:).
Ktoś musi dążyć wielka sympatia właściciela paliaka.
Z kolejowych co zaciekawiły to 103- kocioł parowozu, 104 przód parowozu, 105- widok z okienka pomocnika bo maszynista miał prawe okienko, 109- zaczep wagonu, 112- kokpit spalinówki. Na aucie ktoś się wyżył bo nie odda jak właściciel daleko.
Dzięki, dzięki za Wasze opinie. Do PKP wrócę. Najprawdopodobniej w niedzielę. Wówczas mniejszy ruch i mozna robić fotki "z nienacka" :mrgreen:
Troszku ich za dużo, ale ciekawy materiał przedstawiłeś.
Pzdr
No wiem ze duzo, ale tez trochę postrzelałem, zanim mnie ustrzelił dyspozytor :mrgreen:
117. dla Wiejo - widok z drugiego okienka - maszynisty :)
Załącznik 16027
118.
Załącznik 16029
119.
Załącznik 16030
120. Para buch.. koła w ruch..
Załącznik 16032
No i to by było tyle na razie. Następnym razem skupię sie na detalach.
Topologię terenu juz znam i wiem gdzie sie mozna przyczaić :)
o taaak, 119 potega :) dobre dobre
Temat świetny ale za mały budżet miałeś. ;)
W sensie czasu oczywiście.
Jest parę fot ciekawych ale to nie jest jeszcze to co tygrysy lubią najbardziej.
Życzę zdobycia odpowiednich środków,na zrealizowanie tego ambitnego planu. :)
pozdro.
119 bomba :grin: