-
Dzisiaj z rana byłem w lesie i obserwowałem żurawie, piękne widowisko, tylko niestety z daleka. Jak pisał sławekb, bez czatowni nie ma szans, są niezwykle czujne. A niestety na budowę czatowni i czas jaki miałbym w niej spędzić, niestety czasu nie mam:)
-
Jeszcze nie zrobiłem dobrego zdjęcia z pierwszej czatowni, a myślami jestem już przy sarnach, łosiach, lisach czy jenotach na łąkach nadnoteckich ;) Za chwilę powiększy mi się rodzina i się okaże ile z tych planów to będą realia :| W każdym razie sama czatownia nie jest jakąś wielką barierą, tylko ten brakujący czas...
Pzdr
-
Fajne widoczki pełne zwiastujacego wiosnę koloru. Zazdraszczam pogody. U mnie dalej ponuro i o plenerkach nie ma mowy.
-
1 załącznik(ów)
Kilka nowych fotek kowalik i śnieżnice (fotografowane w dzisiejszy deszczowy dzionek)
-
4 załącznik(ów)
-
Ostatnia śnieżnica jak z katalogu! Świetne foty, piękne światło, udane kadrowanie :) Kowalika oceniałem poprzednie ujęcie w galerii.
-
No proszę, i po co tu czatownie budować :wink: Świetny ten ptaszek, czy przypadkiem nie pokazywałeś już go kiedyś - albo to samo gniazdo ?
pzdr
robiłeś ZD 70-300 ?
-
Piekne fotki.....trudno mi powiedzieć,która naj....
-
Piotrze, Śnieżyca i Śnieżyca1 bardzo dobre, oczywiście Kowalik też.
-
Kowalik bardzo fajnie uchwycony i podoba się ogromnie jak i też śnieżnice.