witam :) fotki same w sobie bardzo mi sie podobają... szkoda ze nie trafiłes na super pogode bo podobnie jak w wielu moich przeszkadza mi tu zlewanie sie szczytow z niebem... ;) No ale Ty masz o wiele blizej gór... :) Pzdr.
Wersja do druku
witam :) fotki same w sobie bardzo mi sie podobają... szkoda ze nie trafiłes na super pogode bo podobnie jak w wielu moich przeszkadza mi tu zlewanie sie szczytow z niebem... ;) No ale Ty masz o wiele blizej gór... :) Pzdr.
Witam. Obie fotki bardzo fajne lecz mimo wszystko bardziej podoba mi sie fotka nr. 2. Na 1 fotce to niebo strasznie biale. POZDRAWIAM
obie panoramki fajne ;d
a ta druga to taka nowatorska :D pionowa
Pozdrawiam
No właśnie, ta druga panorama dość nietypowa :) I zdecydowanie lepsza od pierwszej.
Pozdrawiam
Wodogrzmoty Mickiewicza w drodze do Morskiego Oka
ExposureTime - 10/200 seconds
FNumber - 8.00
ExposureProgram - Aperture priority
ISOSpeedRatings - 50
MeteringMode - Multi-segment
FocalLength - 12.70 mm
U Know What 2 Do :wink:
Z panoram druga bardzo ciekawa. Pierwsza tez mila, ale niebo pali.
Wodogrzmot - bardzo mi sie podoba! Jednak przesunalbym kadr troszke w lewo, tak by strumyk zaczynal sie w rogu fotki, a i lewa odnoga wodospadu zmiescila sie w kadrze cala. A ostrosc i kolory - max!!!
WOW !!!! Jestem znowu pod wrazeniem :> Fotka siuper. Bardzo fajny efekt plynacej wody. Kolorystyka the best i orstrosc tez. To jest moje skromne zdanie :> POZDRAWIAM
@vodnik
Widze,ze ostatnimi dniami przecieralismy prawie te same szlaki,byc moze nawet gdzies sie mijalismy.
Mam bardzo podobne ujecie Wodogrzmotow Mickiewicza,ale gdzie mi do Twojego.
@vodnik (Wodogrzmoty Mickiewicza)
Twoje zdjęcia są, jak zwykle, tak dopracowane w szczegółach, że trudno by było do czegoś się przyczepić :) . Piękna kompozycja i nienaganne technicznie.
Piękne.
Używałeś statywu, czy poradziłeś sobie w jakiś inny sposób?
Pozdrawiam