Ładne Tobie wyszły, te obrazki.
Wersja do druku
Ładne Tobie wyszły, te obrazki.
A dzięki BIKER, wszystkie 3 to HDR'y :)
Jakaś posucha tu panuje!!!
Jako, że mam KITOWY obiektyw to wrzucę Wam NAJWIĘKSZE KITO-KICZE minionego lata :D:D:D
KITOWEGO pajączka na KITOWEJ pajęczynie z KITOWYM tłem czyli MAKRO ala ola KITY RULEZ :D
Załącznik 75811
KITOWĄ dioramę w jakże KITOWEJ polskiej scenerii pola.
Załącznik 75812
A także KITOWE niebo w DRAMIE jakże przez niektórych uważaną za KITOWĄ możliwość focenia :D bo nie ma to jak jedynie słuszna możliwość poPSutych zdjęć przez KITOWE oprogramowanie aparatu w normalu :D
Załącznik 75813
Będzie też miejsce na KITOWE zielone jabłuszko złapane w KITOWYM STREET'owo ogródkowym kadrze :). Chciało mi wpierd........ na kwaśne jabłko jak zobaczyło, że je focę z pod krocza dla niepoznaki ale za słodkiego gryza odpuściło :D
Załącznik 75814
No i na jakiś KITOWY kwiatek też się znajdzie miejsce w jakże KITOWEJ kolorystyce niezgodnej z Canonami powszechnie przyjętych Olostylów Nikonu nie potrzebnych - no chyba, że tylko przydatnych na FUJIARKĘ szanownego Pana Sonica tego od przeuroczej wać panny Soniy z kraju kwitnącej aberracji bo tak na prawdę to nikt nie ma monopolu i racji :)
Załącznik 75815
No i podstawa to trochę KITOWEGO paskudnego CzaRmaX'a co nijak ma się do ogólnego ładu i składu ramowego wtłaczania w formę poprawności hehe :D
Załącznik 75816
Choc czysta kucy masz w tej swojej furze?:-)
Nie wezne aparata, bo nie mam jak, pomijając czas na zdjęcia:-)
Ale jutro się poprawie...wiele się dzieje w Trójmieście ale mnie się najzwyczajniej nie chce lazic i palić paliwa...
pozdrowionka
Ciężarówkami jezdzisz?:-)
Jutro dzięki ale... Nie będa chyba z mikro.
Testujemy male, brzydkie oblesne badziewie bez zoltego paska:-)
pozdrowionka
Ja nie jeżdżę tymi ciężarówkami ale ktoś z mojej rodziny je posiada. Pierwsze to Porsche a drugie to Audi. Najlepsze jest to Audi z dodatkowo zczipowane, takie niepozorne i wygląda jak samochód rodzinny bo to kombi a wyróżnia je jedynie ciąg czerwonych napisów na tylnej klapie :). W czasie przyśpieszenia lepiej nic nie pić bo się oblać można :D
Testuj co chcesz tylko wstawiaj fotki zabawnie natchnione :). Ja lubię logo Olka ale to tak od dziecka mi został sentyment lecz bić się o nazwy nie zamierzam ani minusować z tego powodu :)
Uprzejmie informuje, ze czirek nie będzie.
Zdjęć ode mnie więcej chyba tez nie.
Odpoczywam od tzw fotografii.
Może na zawsze.
Dopadla mnie zmorą i nie chce puścić.
pozdrowionka
Nie rób nam tego! Nie dość, że za oknem zimno, to jeszcze czirek ma nie być? To nieludzkie po prostu