widzę że podobnie trenowaliśmy
swoją drogą nie myślałam że strzelanie z łuku jest aż tak trudne..
zdecydowanie lepiej idzie mi z wiatrówki ;) :mrgreen:
Wersja do druku
Nie tylko Wy :) I pytanie co będzie dalej?
Na pierwszym spotkaniu integracyjnym, w którym uczestniczyłem, też strzelaliśmy z łuku, potem z wiatrówki, na następnym z dubeltówki do lotek a ostatnio waliliśmy ze sztucera do dzika (papierowego). Zastanawia mnie co będzie na kolejnych. Na spotkanie przyjechał przedstawiciel na Europę jednej z największych firm świata, trudno go było czymś zaskoczyć więc urządziliśmy taką swojską, spontaniczną, luźną, z morzem alkoholu imprezę. Tak to Włoch dowiedział się co to znaczy tradycyjna polska gościnność. I to był strzał w dziesiątkę - jak stwierdził jest wręcz "porażony" i nie może się doczekać następnego spotkania :grin: (aparatu nawet nie wyciągałem, zdjęcia i tak by się nie nadawały do publikacji :)).
To tak trochę jak ten wątek - spontaniczny, swojski, ma swój klimat i dlatego zawsze chętnie tu zaglądam :grin:.
Biker normalnie z tym łukiem wyszedłeś jak amor hihi :)
Z łuku więcej frajdy.
---------- Post dodany o 22:04 ---------- Poprzedni post był o 22:03 ----------
Ta armor... .
---------- Post dodany o 22:06 ---------- Poprzedni post był o 22:04 ----------
Lepszy odemnie jesteś, ja miałem krwiaka po cięciwie, po pierwszej serii.
Ale najlepsza przyjemność to taka kiedy cięciwa po wewnętrznej stronie ręki przejdzie :D
To chociaż mieliście przygody:grin: Trafiłem w tarczę, ale jakoś mnie to nie pociągnęło. Ale Quad to są emocje.
CzaRny ja i Amor.........brzmi podejrzanie:grin:
Ten piknik z atrakcjami rzeczywiście dostarczył wrażeń których nawet ja się nie spodziewałem.
A tak wogóle to dzięki wszystkim za wizyty, ostatnio u mnie ze zdjeciami posucha. Ale może wreszcie gdzieś na rowerku ruszę, to coś ciekawego opowiem i pokażę.
A tymczasem pozdrawiam Olymaniaków ze swoją ulubioną zabawką:grin:
Normalnie rasowy killer. Teraz na boisko wchodzą na B....Bikery ;)
@Biker, a skąd masz taką koszulkę wypaśną ? Biedronka wam coś sponsorowała na tej imprezie integracyjnej ?
Córka pracuje w Biedronce i dla mnie kupiła, a ja takie zawsze noszę z przyjemnością.:grin: