Odp: Eddie - moje zdjecia
Suma wszystkiego jedenaście klatek w pionie, prowadzone z ręki. Niestety, na XXX p. PKiN nie ma jak się rozstawić ze statywem, żeby lepiej się do tego przyłożyć.
Saboor, jeśli mam być szczery, jakoś uciekł mi ten szczegół. W sensie, tak, widziałem tę czerwień i gdzieś tam w głowie mi przemknęła taka opcja, ale po skończeniu obróbki nie rzucało mi się w oczy jako dokuczliwe, więc dosłownie zapomniałem o sprawie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Suma wszystkiego jedenaście klatek w pionie, prowadzone z ręki. Niestety, na XXX p. PKiN nie ma jak się rozstawić ze statywem, żeby lepiej się do tego przyłożyć
Noooo! To jak to gdzieś wrzucisz chocby w 1/4 rozdzielczosci finalnej to ja poprosze linka do takiej panoramy - wtedy to bedzie mialo sens. Bo pano ma robic takie "woooow", a nie robi tego na tak malym obrazku. Niestety. Zatem czekam :)
T.
No dobra, mam dzisiaj dobry nastrój, ale nie smęcić mi tu na podpis. 25% oryginału:
http://www.bern-art.pl/wrzuty/1426-1436_25prcnt.jpg
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
No to ja rozumiem taka pano! "Fajoska" :P
Przy takim rozmiarze te czerwone dachy IMHO juz tak nie przeszkadzaja bardzo.
T.
Dzięki, Thomasso. Tak jak pisałem wcześniej, ja o tych dachach dosłownie zapomniałem, dopiero Saboor zwrócił uwagę. Ale on zawsze się czepia ;D
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Dzięki, Thomasso. Tak jak pisałem wcześniej, ja o tych dachach dosłownie zapomniałem, dopiero Saboor zwrócił uwagę. Ale on zawsze się czepia ;D
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Jednocześnie drzewa na tym straciły, nie dość, że im zielonego brakuje, to jeszcze czerwień zabrałeś :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Gdybyś jeszcze balansem kolorów, zdjął ten niebieski (niebieski-żółty), byłoby super ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Gdybyś jeszcze balansem kolorów, zdjął ten niebieski (niebieski-żółty), byłoby super ;)
Skąd chciałbyś ściągać ten niebieski?