594 jest doskonałe :-)
Wersja do druku
594 jest doskonałe :-)
Wszystkie trzy są "najbardziej okej" :)
dokładnieCytat:
Zamieszczone przez Oleryk
Jezu, Chłopie, ale masz co focić, zazdroszczę. U mnie czarna kotka co nijak nie poddaje się pod AF, bo kontrastu nie łapie. A tak serio - psiak w śniegu i ostatnia "psio -córkowa" rewelacja. Podpowiedz jak lampką odbijałeś.
Wszystkie 3 mi się podobają, lecz gdybym miał wybierać to 592.
Rafał,
Wszystkie są ładnie ujete, czujnie strzelone, córka pięknie pozuje - urodzona modelka, a psiak jest uroczo niezdarny i ufny. Piękna seria portretów podwójnych, na których pokazana jest przyjaźń człowieka i zwierzęcia - w trzech odsłonach.
Jeśli chodzi o formalną prezentację, to jedynka jest naj, najcieplejsza, widać czułość i dominację właścicielki, dwójka jest filuterna, na trzeciej piesek jest nieco znużony.
Pzdr, TJ
Rafał, na ulicę :) 590 jest kapitalne, praktycznie idealny kadr. Prawie jak Koudelka ;) Reszta jakoś mnie nie ruszyła, nie zatrzymują tak jak 590. Łał, nadal jestem pod wrażeniem tej kompozycji. Moim zdaniem to jedno z Twoich najlepszych zdjęć w ostanim czasie.
Pzdr
Goły flesz wycelowany w skośny, biały sufit z lewej strony. Tło - ściana w pokoju.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr Grześ
Edit: Napisałem, że odbite od skosu z prawej, a odbite z lewej strony. Sorki.
cała seria z córka i pieskiem jest bardzo udana, oboje świetnie się prezentują na zdjęciach a i przygotowania w postaci jednakowych stroi tez nie pozostają bez wpływu na odbiór. Wybrać jest mi łatwiej bo jestem obcy i zdecydowanie stawiam na pierwsze pomimo, że pozostała dwójka też ma wiele zalet i jest urocza w odbiorze. Pozdrawiam.
wszystkie piekne, mi sie najbardziej pierwsze podoba :-)