Znaczy się bierzesz. :D Za darmochę. Dorzucam 10 kilo suchej karmy i komplet do czyszczenia optyki.Cytat:
Zamieszczone przez Oleryk
Wersja do druku
Znaczy się bierzesz. :D Za darmochę. Dorzucam 10 kilo suchej karmy i komplet do czyszczenia optyki.Cytat:
bardzo mi sie podoba komentarz pana Tadeusza Jankowskiego, nie jestem bynajmniej profi (jak widac) wiec mi niezle rozjasnil on (ten komentarz) w glowie. Dzieki obu Panom za okazje do nauki :idea:
ps. piesek sliczny, but.......
Rafał, mam 10-ciomiesięcznego, 34-rokilogramowego boksera.
Bardzo lubię psy ale obawiam się, że na drugiego już nie ma miejsca. ;)
Bardzo się cieszę. Dwa psiaki poszły do Olympusiarzy :D .Cytat:
Zamieszczone przez zyziza
10-miesięcznego, 34-kilogramowego to chyba masz małego niedźwiedzia :roll: . Był ponoć taki przypadek, że gość kupił na bazarze od Ruskich owczarka, a wyrósł z niego niezły Gizz.. li. ;)Cytat:
buhahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - ten z portalu?Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Piszę serio, mój Aster jest w mojej Galerii, fotka na śpiąco.
Jest nietypowo duży (chociaz rasowy), weterynarz nie może mu się nadziwic i twierdzi, że dojdzie do 40-tu kilogramow,
Jest taki silny, że gdy bawimy sie w przeciąganie (co uwielbia) to ciągnie moje 106 kilogramow z krzeslem bez widocznego wysilku ;)
Fajny ten Twój psiak w śniegu
pzdr
590- fajne ujęcie , ciekawe gdzie sprzedają takie wózki ;)
591- na ulicy zdjęcie by nie wyszło , otoczyliby modelkę wszyscy z aparatami :mrgreen:
Dziękuję za komentarze. Kolejne foty:
Która wg. Was jest najbardziej okej? Bo ani ja, ani matka moich dzieci, nie mogliśmy podjąć decyzji.
Jedyne światło na fotach to flesz Fl36 chytrze odbity.
592
593
594