co jest z PG w galerii??
Wersja do druku
co jest z PG w galerii??
nie widzialem, jak bylo wczesniej, ale wyglada niezle :) nie jestem tylko do konca pewny, czy dobrze zrobiles usuwajac lampe....
teraz super :)
W pierwszej wersji pociagów bardziej mnie zainteresował kolor gdyż w tym smutnym otoczeniu fajnie ożywiał kadr. Poźniejsze przeróbki ciekawe a efekt końcowy oceniony w galerii podobnie jak kwadratowo kolorowo które naprawdę daje poczucie kolorowego ładu. 586 tutaj uważam, że słupy dobrze dopełniają kadr z góry i odwracają uwagę od widoku poboczy pozwalając skupić się na perespektywie.
[quote=helmuth;589045]Wiele mógłbym na swoje usprawiedliwienie: że lekka mgiełka, światło podłe, HDR i to z ręki. Najistotniejsze jest jednak to, że zadowoliłem się połowicznym efektem. Porównałem efekt końcowy z materiałem wyjściowym i wydał mi się o niebo lepszy. Dopiero po Waszych komentarzach spojrzałem na niego jak na samodzielne zdjęcie i stwierdziłem, że miałem rację- wydawał się lepszy :-PNie martw sie Helmuth, bo to co Tobie sie przydarzylo to bardzo czesta choroba.....ze tak powiem. Ale po jestesmy MY, aby Cie pociagnac za ucho :-P.....co jak widac w galerii poskutkowalo badzo dobrze.
Dziękuję za to :mrgreen:
Jeszcze coś z tej serii- pasiaste kwadraty:
ooooo :)
nowy gatunek :) pasiastościan lustrzany - masz oko :)
galeria panie, galeria.
Się podoba :grin:
Tylko avatara nie zmieniaj:wink:
gratuluje nowego avatara, Twoje zdjęcia aż miło oglądać:)
(prócz tych pociągowych kolorowanek)