1 załącznik(ów)
Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA
Panowie ja Wam dam dobrą radę. Jak najdzie Was na deprechę i samookaleczanie myślowe to przypomnicie sobie 10'cio latków, którym wciskają kałachy do łapy aby zabijali współplemieńców i 8'mio latki sprzedające się na ulicy bo rodzina je jakiemuś alfonsowi sprzedała gdyż na życie nie miała.
Ale w razie czego jak to nie pomoże to wtedy telefon do mnie a ja mam kopalnię uśmiechów w krainie popołudniowego zadowolenia to Wam zaraz wyślę całego TIR'a po brzegi wypełnionego zakręconymi na maksa uśmiechami a kierowcą będzie "oczytana" i "wykształcona" blondi z uśmiechem od cyca do cyca :D
A jak już to nie pomorze to wpadnę do Was z moimi kumplami to rozkręcimy imprę na 1000 fajerków :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1353813149
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Wygląd korytarza w ośrodku "Prząśniczka" strach było wyjść w nocy:
Załącznik 74145
widząc tą fotkę od razu skojarzyła mi się z http://www.youtube.com/watch?v=nWbfgGDl6XE :)
1 załącznik(ów)
Wypatrzone na jednej z łódzkich ulic. Dochodzę do wniosku, że to miasto to skarbnica miejsc, które aż się proszą o uwiecznienie. Tę "pamiątkę czasów minionych" znalazłem zupełnie przypadkiem w śródmieściu Łodzi. Przed wojną w tym miejscu był pewnie sklep z towarami kolonialnymi.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ziootek1971
Wypatrzone na jednej z łódzkich ulic. Dochodzę do wniosku, że to miasto to skarbnica miejsc, które aż się proszą o uwiecznienie. Tę "pamiątkę czasów minionych" znalazłem zupełnie przypadkiem w śródmieściu Łodzi. Przed wojną w tym miejscu był pewnie sklep z towarami kolonialnymi.
W którym miejscu to dorwałeś?
1 załącznik(ów)
To ja też coś wrzucę od siebie. Jedno z pierwszych zdjęć zrobione moim nowym Olympusem. :)
Na stacji w Wolsztynie odpoczywał sobie taki stary parowóz, wraz z trzema innymi.
Jadąc dalej widziałem jeszcze jeden 'na chodzie', który dumnie zionął parą, ale był niestety za daleko żebym mógł go ustrzelić.
Załącznik 75073
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Ha!
Jak juz o powrocie do przeszlosci, to takie kombinacje wygrzebalem:-)
pozdrowionka
śliczne kombinacje wygrzebałeś :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
W którym miejscu to dorwałeś?
Na Piramowicza. Żeby było fajniej, chodziłem tą ulicą X razy (rodzina mieszka na POW przy uniwersytecie) i nigdy tego napisu nie widziałem.
A sfociłeś cerkiew św Olgi?????????????