-
Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Podziękowania dla kolegi Muminka za EXPRESOWĄ dystrybucje.
Co do kalendarza hmmmm Nie mogę się zdecydować czy zostawić w pracy i cieszyć oko przez 8 godzin dziennie, czy zabrać do domu :)
Zdjęcia znakomite, w dużym formacie i na odpowiednim papierze nabrały blasku. Gratulacje :)
pol189
-
A ja dostałem od apz-a w Łodzi, za co bardzo dziękuję :)
Dostałem też dla naszych wspólnych znajomych - Leszka i Piotra z Nowicy. Dzisiaj jadę do nich dostarczyć.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Aż Ci zazdroszczę. U mnie chyba listonosz drogę pomylił, ale czekam cierpliwie.
Cza było wołać, odebrałem osobą własną (OPL->Muminek->apz->osobawłasna) dwa dla qmpli z roboty odebrał bym i dla Ciebie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Cza było wołać, odebrałem osobą własną (OPL->Muminek->apz->osobawłasna) dwa dla qmpli z roboty odebrał bym i dla Ciebie.
A myślałem, że poczta szybsza będzie niż Ty wyjeżdżający na zlot i z powrotem :)
Czekam cierpliwie, może dziś listonosz Pat dojedzie.
-
To teraz pochwalcie się jak to wygląda na ścianie ;).
-
Na ścianie to se powiesimy. Ale 1 stycznia :-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Nie mogę, jeszcze nie otrzymałem. :-(
Ps.
Gwóźdź w ścianie prezentuje się okazale, co do reszty trudno powiedzieć. :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Przykro mi, ale nie mogę. W dzisiejszej poczcie ani przesyłkach kurierskich nie było.
Ale czekamy cierpliwie.
Pozdraiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Taaaa... w przyszłym roku chiba. :cry::evil:
-
Mam je przed sobą:)
Są pikne!
Tutaj chciałam serdecznie podziękować wszystkim, którzy się przyczynili -
* pomysłodawcom za pomysł,
* fotografom za zdjęcia,
* głosującym za trafne skreślenia;)
* sponsorom za sypnięcie "groszem",
* Muminkowi za zostawienie kalendarzy dla mnie w umówionym miejscu:)
Czuję się wyróżniona obracając się w takim towarzystwie!
-
Ja tez mam całą paczkę dla Olytalibów z Łodzi i okolic. Teraz tylko czekam na info komu je dostarczyć. A sam kalendarz...miodzio z fotkami palce lizać. Brawo dla pomysłodawców i fotografujących.
-
Brawo, brawo. Pat dziś nie dojechał, więc napięcie narasta.
-
Jest jakaś szansa by otrzymać kalendarz czy raczej spóźniłem się? :oops:
-
Wy lepiej powiedzcie co myslicie o formie ksiazkowej w formacie A5.Rozbity na tygodnie(jeden tydzien jedna fotka)i 7 stron na notatki.Oczywiscie w nastepnym roku.I dlaczego Olympus chce to tez finansowac dla nas.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Brawo, brawo. Pat dziś nie dojechał, więc napięcie narasta.
Bier jakoś kawa i puć do mnie, kukniesz se ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Dziś już nie dam rady, ale może jutro się skuszę :) Dzięki :)
PS.
Aż się boję pomyśleć co będzie jak w końcu kalendarz dojedzie. Chyba że się skubany postman do przesyłki dobrał i teraz wisi w jego chałupie :evil:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Wy lepiej powiedzcie co myslicie o formie ksiazkowej w formacie A5.Rozbity na tygodnie(jeden tydzien jedna fotka)i 7 stron na notatki.Oczywiscie w nastepnym roku.I dlaczego Olympus chce to tez finansowac dla nas.
Podoba się mi bardzo , tylko skąd Ty o tym wiesz? W pionowym układzie?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
MZ mało użyteczne. Kto nie używa kalendarza, w takiej formie, to nie będzie taszczył cegły. Kto używa, to też nie będzie taszczył cegły! (50 kart foto daje sporo ciężaru i rozmiaru). Kalendarz ścienny zawsze gdzieś można powiesić i zerkać.
A i jeszcze dochodzi, to, że ciężko tak jakoś kreślić po ładnym wydawnictwie.
I w efekcie uzyskujemy ni to kalendarz, ni album fotograficzny.
-
Właśnie wróciłem z Nowicy.
A było to tak:
Wchodzę do Piotra. Cicho, ciemno, w jednym pokoju mała lampka. Wychodzi Piotr. Gębusia mu się roześmiała, ale nawet chwili nie mogliśmy pogadać - chłopaki chore.
Zajechałem w kolejności do Leszka Wronowskiego. Alinka zajęta na górze - uczyła jakieś dziewczę. Leszek wziął kalendarz do ręki.... a ja patrzę na Jego oczy. Robią się coraz większe.
Oooo, buddyjskie flagi modlitewne !! - skąd wiedziałeś że jestem tego wyznania ?
Nie wiedziałem - ja na to. Dobas tam był i zdjęcia porobił.
Więc specjalne podziękowania dla Marcina od Pana... nie kolegi Leszka Wronowskiego :mrgreen:
i wielkie, wielkie podziękowania dla klubu za tak piękny prezent - od obydwu - Piotra i Leszka.
-
Ja dziś odebrałem na poczcie bo w piątek listonosz był ranao jak byłem w pracy, jeszcze raz dzięki Muminku za przesłanie. Kalendarz jest SUPER :)
-
ale podkręcacie napięcie, chyba się nie doczekam swojego egzemplarza... :)
-
Kurde.W tym kalendarzu luty tam najkrotszym miesiacem jest.Fota natomiast z miesiaca lutego to....:shock::shock::shock::shock::-P.Ach co ja bede pisac,jaki to kwiat to kazdy widzi i kopac sie z nim nie bede.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Pod taki kalendarz ściana jest równana, malowana co by godna była.:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
I nie gańba ci? chopa na jakoś kawa?
To może jeszcze teju mu postow......
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
I nie gańba ci? chopa na jakoś kawa?
To może jeszcze teju mu postow......
cicho, przeca i tak piwo przyniesie, ino przed 23ciom nie moga pisac bo ustawa pilnuje
-
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
cicho, przeca i tak piwo przyniesie, ino przed 23ciom nie moga pisac bo ustawa pilnuje
Zdrówko...
Zagryzam kiełbasą kalafiorowo-zlotową , bo na zlocie zapomniał...
---------- Post dodany o 22:55 ---------- Poprzedni post był o 22:49 ----------
Do wszystkich Krakusów, którzy dzisiaj dobijali się się do mnie : Zapomniał ja rzech sobie o telefonie i ...... no i ... właśnie...:roll:
Jutro od 8.30 można do mnie dzwonić w sprawie kalendarza i umawiać się.. Odbiór w ciągu dnia... już bez problemu.
Pozdrawiam
-
Właśnie zaniósłszy osobiście awizo na pocztę odebrałem kopertę z nowiutkim, kolorowym i jeszcze drukarnią pachnącym kalendarzem :mrgreen:
Śliczny on ci jest, śliczny.
Zadałem pytanie czemu awizo do skrzynki wrzucają, skoro cały czas ktoś w biurze siedzi. Pani pracująca w Państwowej Organizacji Co Zawsze Tylko Awizuje z rozbrajającą szczerością powiedziała - "Panie, taaaakich dużych to nie noszą". Cóż. Idę się ślinić nad kalendarzem :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Właśnie zaniósłszy osobiście awizo na pocztę odebrałem kopertę z nowiutkim, kolorowym i jeszcze drukarnią pachnącym kalendarzem :mrgreen:
Śliczny on ci jest, śliczny.
Zadałem pytanie czemu awizo do skrzynki wrzucają, skoro cały czas ktoś w biurze siedzi. Pani pracująca w Państwowej Organizacji Co Zawsze Tylko Awizuje z rozbrajającą szczerością powiedziała - "Panie, taaaakich dużych to nie noszą". Cóż. Idę się ślinić nad kalendarzem :mrgreen:
Doczekales sie w koncu :-)
A mnie to zawsze wkurza, bo w koncu zaplacona jest przesylka i powinna byc dostarczona do adresata a nie tylko na poczte.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Doczekales sie w koncu :-)
A mnie to zawsze wkurza, bo w koncu zaplacona jest przesylka i powinna byc dostarczona do adresata a nie tylko na poczte.
To i tak małe piwo - wczoraj zapytałem sąsiadkę stojącą przy skrzynce UNIJNEJ - czemu grzebie drutem w mojej skrzynce, i czemu od 4 miesięcy każda poczta jest naderwana i zaklejona na nowo ?
Widok purpury i chaos w oczach - bezcenne :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
To i tak małe piwo - wczoraj zapytałem sąsiadkę stojącą przy skrzynce UNIJNEJ - czemu grzebie drutem w mojej skrzynce, i czemu od 4 miesięcy każda poczta jest naderwana i zaklejona na nowo ?
Trzeba było babie też drutem pogrzebać, a potem zakleić. :-( :-) :-D
-
A mi dostarczono do domu w stanie nienaruszonym, chociaż zamieszkuję na niezłej prowincji i listonosz ma kilka dobrych km. Kalendarz robi świetne wrażenie, matowy papier imho bardzo na plus - widać zdjęcia a nie lustro. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy się przyczynili do powstania kalendarza oraz Muminkowi za przesyłkę.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Przez cztery miesiace byles inwiligowany przez sasiadke, czasy sie zmienily, ale... :-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
O ja pier...e!!! :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Jesteś Olytalibem, sąsiadka dba o bezpieczeństwo mieszkańców bloku :mrgreen:
A tak na poważnie, to jest naruszenie tajemnicy korespondencji i są na to paragrafy...
-
Eeee tam paragrafy :)
Tak, wiem - ale ta pani ma żółte papiery - potwierdzam, to pewne, potwierdzone przez sąd kiedy innemu sąsiadowi wytoczyła proces.
No więc traktuję to na luzie. Aktualnie uzgadniam z pocztą metodę dostarczania korespondencji - albo skrytka, albo bezpieczna skrzynka z blokadą.
-
a ja juz mam :)))) dziekuje bardzo za super prezencik , kalendarz wyszedl swietnie, gdzies napewno zawisnie w moim domu, pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
a ja juz mam :)))) dziekuje bardzo za super prezencik , kalendarz wyszedl swietnie, gdzies napewno zawisnie w moim domu, pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.
U mnie już wisi :)
-
Eh... Pomorze jak zwykle w tyle...
-
jesteśmy za dalekooooo....
-
Pomorze zaczyna się lekko niecierpliwić...:cry: