-
Odp: Moje spojrzenie na świat
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Ludzi nie ale czym złoto zastąpi? Te, a co to kurde za dywersja reakcyjna się rodzi???
Poczytaj stopkę Prezesa - stać Go
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
A teraz obiecane "pampersowe" panoramy :grin:
Piękne te panoramy. Gratuluję.
-
Lola - prze-rewelacyjne te panoramki zwłaszcza ta pierwsza ujęła mnie bardzo
-
O i mnie się panoramki spodobały,jak onegdaj Kylymandżaro...:-)
-
Nieeeee noooo, tak miłe towarzystwo u mnie gości, a ja plusa mawet dać nie mogę :( Bzydka Administracja :evil: Ale dziękuję za odwziedziny. Tyle mogę :roll:
-
"Nie ma, nie ma wody na pustyni
A wielbłądy nie chcą dalej iść
Czołgać się już dłużej nie mam siły
O jak bardzo, bardzo chce się pić
Nasza karawana w piach się wciska
Tonie w nim jak stutonowa łódź
Nasz kapelmistrz patrzy na nas z bliska
Brudne włosy stoją mu jak drut
Nasz kapelmistrz pije stare wino
W oczach jego widzę dziki blask
Spił się już dokładnie tak jak świnia
I po tyłkach batem bije nas"
:mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Poczytaj stopkę Prezesa - stać Go
Nie kręci mnie fetysz stóp Prezesa.:-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
piozet
"Nie ma, nie ma wody na pustyni
No prorok jakiś cz cycus? Tak miałam ochrzczyć fotkę w Galerii :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie kręci mnie fetysz stóp Prezesa.:-P
"None may touch the royal feet! NONE!"
---------- Post dodany o 00:06 ---------- Poprzedni post był o 00:02 ----------
"Wait. You mean Mort is exiled? For eternity?
Forever or for eternity, I'm flexible. But the no-feet-touching law must be of zero tolerance!!"
-
Cytat:
Zamieszczone przez
piozet
"None may touch the royal feet! NONE!"
A po co zaraz dotykać? Te tłumy pętające się pod nogami :-P
Stopy królewskie powinny być rozpoznawalne z daleka- po królewskim zapachu :mrgreen:
-
2 załącznik(ów)
Panoramy zostawiamy w spokoju na razie. Jakoś w Galerii szału nie było ;) Dzisiaj taki wakacyjny pstryk, do albumu rodzinnego ale... Podoba się mnie. 118 - czyli moja ulubiona modelka i zarazem najmłodsza (chyba) zlotowiczka :grin: Aha, w dwóch wersjach, bo nie mogę się zdecydować :-P
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
... nie mogę się zdecydować :-P
Drugie ale nieco bym dziewczynę rozjaśnił:
Załącznik 111118
-
1 załącznik(ów)
No to ja też Ci się do wątka wtrynię, jeśli pozwolisz...
Załącznik 111119
-
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Drugie ale nieco bym dziewczynę rozjaśnił
Moje też już nie co było rozjaśnione. Oryginał o wiele ciemniejszy ale szczerze naj bardziej mi leży.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
No to ja też Ci się do wątka wtrynię, jeśli pozwolisz...
A proszszsz :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Ok, do pustyni jeszcze wrócimy w takim razie :wink: A teraz obiecane "pampersowe" panoramy :grin:
Lola... w pierwszej coś nie wyszło. Klejenie w środku kadru. Można spróbować poprawić.
---------- Post dodany o 12:40 ---------- Poprzedni post był o 12:38 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Aha, w dwóch wersjach, bo nie mogę się zdecydować :-P
Wstawisz RAW-a?
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Lola... w pierwszej coś nie wyszło. Klejenie w środku kadru. Można spróbować poprawić
No wiem, wiem. Widać tego troszkę. Nie poprawiałam, bo stwierdziłam, że bardziej pewnie popsuję :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Wstawisz RAW-a?
Raw`a akurat ni mam. Dam jpg`ka w oryginale.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
No wiem, wiem. Widać tego troszkę. Nie poprawiałam, bo stwierdziłam, że bardziej pewnie popsuję :roll:
Raw`a akurat ni mam. Dam jpg`ka w oryginale.
Ja już się pobawiłem, więc zostawiam to co wcześniej :)
-
Drugie zdecydowanie lepsze pod względem kompozycji, a już najbardziej mi leży nieco rozjaśniona wersja helmutha, nie lubię, jak rozjaśniane fragmenty się tak "świecą". Chociaż jak teraz patrzę, to wersja ahutty bardziej mi barwowo i kompozycyjnie pasuje :)
-
Mnie również bardziej spodobało sie drugie ujęcie a gdyby tak połączyć 3 w 1 to byłoby ekstra :-)
-
Dzięki za wizyty i parę słów ;) Dzisiaj z całkiem innej mańki. W Emiratach fotografowanie kobiet jest zabronione. Jeden Bóg wie czemu jak i tak nic nie widać :roll: Może i zabronione ale ja tam i tak swoje :mrgreen: Obróbka trochę mroczna i agresywna ale tak mi się to życie tych kobiet kojarzy, 119.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Dzięki za wizyty i parę słów ;) Dzisiaj z całkiem innej mańki. W Emiratach fotografowanie kobiet jest zabronione. Jeden Bóg wie czemu jak i tak nic nie widać :roll: Może i zabronione ale ja tam i tak swoje :mrgreen: Obróbka trochę mroczna i agresywna ale tak mi się to życie tych kobiet kojarzy, 119.
nie widzę nic... :roll: czyżby aż taka mroczność? :shock:
-
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
edorka
nie widzę nic... :roll: czyżby aż taka mroczność? :shock:
Niestety dla nas tak... One są do tego przyzwyczajone, choć nieraz w oczach widziałam smutek gdy na nas patrzyły ubrane w krótkich spodenek. Ponieważ obracałam się sporo w towarzystwie rdzennych arabów muszę powiedzieć, że w domu te same arabki ubrane są w ciuchach Gucci, Armani itp. Zbierają się na plotki po południu i chwalą się co sobie kupiły u naj większych projektantów. I co z tego jak wychodzą z domu odziane w te czarne "prześcieradła". Poniżej fotka na te same kobiety (oczywiście nie do oceny) które na mój widok momentalnie zasłoniły twarze. No i jeszcze jedna z humorem czyli Lola Al. Arab :wink:
-
I tak masz lepiej, bo możesz podejść do kobit i się zapytać, czy możesz foto walnąć. A obcy mężczyzna to już tak nie podejdzie - przynajmniej dość to ryzykowne. To w ogóle karygodne rozluźnienie obyczajów, że wychodzą z domu same, bez towarzystwa mężów - bo wtedy samiec z aparatem nie ma się kogo zapytać, czy może zrobić zdjęcie żonie szczęśliwego posiadacza takowej :)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
salvadhor
I tak masz lepiej, bo możesz podejść do kobit i się zapytać, czy możesz foto walnąć.
Nie mogę. Mi też nie wolno. Ale co mi tam. Z biodra walnąć zawsze można ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Lolek, ładne masz .... coś :roll:
Co :-P:?:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Co :-P:?:
No nie wiem, schowałaś :evil:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
No nie wiem, schowałaś :evil:
Aaaaaa, o nos Ci chodzi? Mi się tam średnio podoba ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Niestety dla nas tak... One są do tego przyzwyczajone, choć nieraz w oczach widziałam smutek gdy na nas patrzyły ubrane w krótkich spodenek. Ponieważ obracałam się sporo w towarzystwie rdzennych arabów muszę powiedzieć, że w domu te same arabki ubrane są w ciuchach Gucci, Armani itp. Zbierają się na plotki po południu i chwalą się co sobie kupiły u naj większych projektantów. I co z tego jak wychodzą z domu odziane w te czarne "prześcieradła". Poniżej fotka na te same kobiety (oczywiście nie do oceny) które na mój widok momentalnie zasłoniły twarze. No i jeszcze jedna z humorem czyli Lola Al. Arab :wink:
Akurat informacja nie z Emiratów, ale z innego państwa, to nie jestem do końca przekonany, że one są z tego powodu nieszczęśliwe. Pewnie wyjątki są, ale to jest tak zakorzenione w ich kulturze, że przyjmują to za normę.
Jeśli chodzi o drugą fotkę, to cóż za intrygujące spojrzenie :) I to jest moim zdaniem perfekcyjnie zrobiony portret, chcąc nie chcąc od razu skupiamy się na oczach ;):mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Akurat informacja nie z Emiratów, ale z innego państwa, to nie jestem do końca przekonany, że one są z tego powodu nieszczęśliwe. Pewnie wyjątki są, ale to jest tak zakorzenione w ich kulturze, że przyjmują to za normę.
I tak i nie. W Emiratach jest bardzo dużo obcokrajowców. Z całego świata, dosłownie. I na przykład za niewłaściwy ubiór ochrona może Cię wyprosić z Dubai Mall. Ale na prywatnej plaży, hulaj dusza. Robiąc te foty na plaży akurat sobie chodziłam w kostiumie kąpielowym ;) Im nie wolno. Kąpią się zabulone :???:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Jeśli chodzi o drugą fotkę, to cóż za intrygujące spojrzenie :) I to jest moim zdaniem perfekcyjnie zrobiony portret, chcąc nie chcąc od razu skupiamy się na oczach ;):mrgreen:
BuBu taki miszcz :mrgreen:
-
panoramki bardzo mi się podobają,
oprócz oczu Lola Al. Arab na uwagę zasługują hafty na tym "habicie"
nosząc takie kominiarki nie trzeba się czesać, wstawiać termoloków w garnku, układać przedziałków, farbować, prostować, itp. itd.:mrgreen: bo i tak wszystko idzie pod kaptur
-
Nie ma potrzeby układania przedziałkówi robienia loków, gdy się depilujesz.
-
no tak, przy depilacji ciężko o kreatywne fryzury
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Nie ma potrzeby układania przedziałkówi robienia loków, gdy się depilujesz.
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
no tak, przy depilacji ciężko o kreatywne fryzury
Aha, czyli mam uwierzyć, że depilacja się Wam z włosami na głowię kojarzy. Dobre :lol::lol::-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Aha, czyli mam uwierzyć, że depilacja się Wam z włosami na głowię kojarzy. Dobre :lol::lol::-P
A dlaczego nie?Logicznie myslac to na dobrym polu bramkowym na boisku trawa nie rosnie wiec kosic nie ma sensu.:mrgreen:
-
Lilie rozkwytły mi w ogrodzie :) Dzisiaj coś tam cyknęłam i jutro pewnie rzucę do wątku. Tylko Mirona się boję ;)
-
Łoż kruca bomba, to cza bydzie kredom w kominie napisać, abo jakowe święto z tej okazji ogłosić ;) Ale wrzucisz na pewno?
-
Wrzucę, nawet jak bedom brzydkie, nie ostre u nie PSute ;)
-
Mirona się boisz - co najwyżej machnie pędzlem i po sprawie ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
Mirona się boisz - co najwyżej machnie pędzlem i po sprawie ;)
Machnac moge ale na pampersy dawac nie bede
-
to sięn nazywa kreowanie apetytu i porządania.
najpierw autorka mówi, że coś ma fajnego, a potem oznamia że pokarze dopiero jutro:-P
telegram ode mnie "d-u-p-a":mrgreen: