Dziękuję wszystkim :wink:
Dzisiaj seria street ... :grin:
Wersja do druku
Dziękuję wszystkim :wink:
Dzisiaj seria street ... :grin:
Jak dla mnie najlepszy jest "przystanek" w wersji BW - bardzo ciekawe ujęcie. :grin:
Mnie też najbardziej się spodobał z tej serii przystanek w B&W. Ładna, udana konwersja na b&w i nieźle zaobserwowane! : )
Pozdrawiam : )
Przystanek jest super, o wiele tam sie dzieje jak przy takich miejscach:)
Przystanek super. :) Zdecydowanie bardziej klimatyczny B&W. Trąci myszką trochę. :)
Seria street...przystanek B&W swietny.
Co do paznokci z galerii :)
Pare szybkich poprawek i juz jakby lepiej nie? :-P
Załącznik 42886
T.
Lepiej. I filiżankę wyczyściłaś :)
Na paznokciach wiesz czego mi jeszcze trochę brakuje? Błysku.
Thomaso dzięki :!: własnie o taki efekt mi chodziło! tylko nie radziłam sobie z ustawieniem go :roll: ale własnie o taki:!: :)
bufetowa- no własnie, błysk był by wskazany :D
Dzisiaj nowa wrzuta, nie jestem pewna czy Wam się spodoba...ale jestem ciekawa opinii :)
Kitek fajny.
Nr 117 - orangowy widoczek. Wlascie miejsce, wlasciwy czas, wieloplanowosc - dobrze ustrzelone.
T.
Witaj Igorra!
Z ostatniej wrzuty: 116 kiciuś - debeściak pięknie sfocony no i 117 widoczek orange bardzo przyjemny.
Kotek oraz 117 przyjemne fotki.
Ostatnia wrzuta cała mi się podoba :grin::grin::grin:
Z całej wrzutki dla mnie tylko kiciuś
(na sianie?)
Pozdrawiam AP.
NIKON D5000 :roll:
Czyżbyś zmieniła system?
Rozkoszny kiciuś - ojej, jaki rozkoszny.:grin:
Kotek super .
Co do tych z niebem to wygląda jak by ktoś strzelał rakietami w stronę słońca np: jacyś terroryści , albo co :)
pozdrawiam
Kiciuś fajny :) Zastanawia mnie, jakby wyciągnąć czernie w tym zdjęciu z górami. Mogłoby ciut na tym chyba zyskać.
...mi spasiły smugi o zachodzie.
Dzięki że wpadliście, cieszę się że się podoba, choć miałam co do tego wątpliwości :roll: :grin: Dla mnie mają szczególną wartość bo to w rodzinnym sadzie :wink: jeszcze tam wrócę i może wykrzesam coś lepszego :grin:
Kiciuś nie leży na sianie choć tak to wygląda, spotkany na spacerku, trwa taka "sianowata" i tak fajnie to wyszło :wink:
helmuth- zmieniłam, dostałam w prezencie Nikona d5000 (chyba gdzięs o tym pisałam? albo i nie :roll: ) no i na razie poznaje jego możliwości. Mam nadzieje że nie wyrzucicie mnie z forum :-P
kristof1979 nawet nie przyszło mi na myśl o terrorystach :-P ciekawa teza :grin:
Mysikrolik, nie wiem czy chodziło Ci o coś takiego? :) tak na szybko :wink: tak wydaje mi się, że jest lepiej..choc boje się, że zrobiło się zbyt pomarańczowo, ale w sumie to mój ulubiony kolor :grin::grin::grin:
A bo Ty do tej pory kompakcikem zdjecia robilas?
No tak.. to przy lustrzance trzeba jednak troche ogarnac temat.
Ale strach sie bac jak tu porzadzisz.. bo Twoje zdjecia juz byly calkiem niczego sobie, a dodatkowo teraz zyskaja na jakosci zdecydowanie.
Tomek.
...D300s (też prezent [sam sobie zrobiłem]) pozdrawiam :wink::mrgreen:!
Z ostatniej serii ostatnie zdjęcie mi się najbardziej spodobało. Ciekawy kadr ze Słońcem wychylającym się zza pnia drzewa.
Kotek sympatyczny :-)
Dzięki wszystkim :)
Dzisiaj eksperymentalna wrzuta. Dwa portrety w mało profesjonalnym oświetleniu, takie małe próby :wink: i dwa w innym klimacie niż zwykle....
Jak dla mnie to dwojka oraz trojka. Fajne spojrzenia dziecka zlapane w kadrze.
Portreciki są świetne (szczególnie drugi).
Pozdrawiam.
Dziecko ok, trzecie zdjęcie okno i drzwi bardzo fajne, poświęciłbym temu miejscu więcej kadrów.
Najbardziej mi wpadła w oko fotka z drzwiami, bardzo lubię takie kadry, do tego jeszcze ta elewacja. Podoba się.
Z ostatniej serii moją uwagę najbardziej przykuło zdjęcie drzwi. Podoba mi się kolorystyka.
Ja tez jestem za drzwiami, ale pojechalbym troche dalej z obrobka.
Nie chce ci nic narzucac, ale widze to troche bardziej "przerysowane",
mocniejsze kolory i kontrast.
Cześć Iga!
Oba portrety, z naciskiem na drugi (bardzo wdzięczna modelka) i fajny kadr z drzwiami (nikt się nie przyczepi to prostowania foty):grin:.
P.S.
Przy następnych portretach ostrz na oczy.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
I długo tam Będziesz Stała?
Modelka rzeczywiście wdzięczna tylko strasznie niecierpliwa :wink: Cieszę że się podobają bo taka nie pewna ich byłam, nie bardzo znam sie na portretach :wink:
Z tymi drzwiami moze i racja masakrer, poszłam w tym kierunki....może lepiej?