Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez alnico Caryńska baaaardzo szerooooooko :) 85. Szacunek! Jest na co popatrzeć, Jak bym tam był :-)
Cytat: Zamieszczone przez kolba Bardzo ładna panorama. Może bym uciął troszkę prawej strony tak aby drewniany płotek kończył kadr jak to ma miejsce po lewej stronie. Też się nad tym zastanawiałem ale nie pasowała mi przecięta w połowie dolina powyżej.
Cytat: Zamieszczone przez alnico Caryńska baaaardzo szerooooooko :) 85. Miodzio panoramka, ino patrzeć jak deski na szlak położą, albo asfalt... ;):mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez alnico Caryńska baaaardzo szerooooooko :) Piękna. To jest to co lubię najbardziej. Pozdrawiam
Cytat: Zamieszczone przez robtor Miodzio panoramka, ino patrzeć jak deski na szlak położą, albo asfalt... ;):mrgreen: wypluj to :-P mam nadzieje ze juz im desek braklo panorama miodzio - tez bym nie cięła bo nie lubię dróg uciętych na środku w kadrze
Cytat: Zamieszczone przez gulasz wypluj to :-P mam nadzieje ze juz im desek braklo panorama miodzio - tez bym nie cięła bo nie lubię dróg uciętych na środku w kadrze To i tak lepsze od żelaznych mostków i kładek w Pieninach :roll: Też mam nadzieję, że im kornik wszystkie deski zeżarł.
Obejrzałem panoramę od deski do deski, jest piękna w całej swej rozciągłości :)
Cytat: Zamieszczone przez lisiajamka1 Obejrzałem panoramę od deski do deski, jest piękna w całej swej rozciągłości :) ...a desek Ci tam dostatek jest :-)
Cytat: Zamieszczone przez Rysiek_O ...a desek Ci tam dostatek jest :-) Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Rysiek_O. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Faktycznie szeroka ta panorama:shock:, ale dzięki temu widać jak ogromne są Bieszczady. Cytat: Zamieszczone przez robtor Miodzio panoramka, ino patrzeć jak deski na szlak położą, albo asfalt... :wink::mrgreen: Niestety, powoli kończy się dzikość Tych gór:confused:.