Odp: Pełne wersje oprogramowania za free
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Dzięki, przyda się.
Po co ? Noo, chyba że masz W8 mobile. Boszsz do czego to doszło - antywirus na komórki :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Po co ? Noo, chyba że masz W8 mobile. Boszsz do czego to doszło - antywirus na komórki :shock:
Poczekaj...
Jeszcze trochę będziesz kupował antywira dla lodówki ;-)
Wyobrażasz sobie sytuację gdzie "zainfekowana" lodówka zamiast zamówić sześciopak ulubionego piwa, zamawia... płyn do udrażniania rur ? ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
Poczekaj...
Jeszcze trochę będziesz kupował antywira dla lodówki ;-)
Wyobrażasz sobie sytuację gdzie "zainfekowana" lodówka zamiast zamówić sześciopak ulubionego piwa, zamawia... płyn do udrażniania rur ? ;-)
To straszne. Nawet tak nie myśl. Brak piwa ??:shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Komuś na pewno, "..są tacy, to nie żart.."
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Komuś na pewno, "..są tacy, to nie żart.."
Dokończę z małą parafrazą:
...dla których jest on wart... mniej niż ZERO! :mrgreen:
:???: przez dwie godziny szukałem informacji czy Macintosch potrzebuje antywirusa czy nie i nic konkretnego nie znalazłem - niby producent nie zaleca ale kilka programów jest w App Store.
Teraz pytanie czy warto coś podobnego instalować na telefonie i co mogę stracić.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
No mam W8Phone i? Są kontakty, dzwoni, jakiś budzik, terminarz. Działa.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mcarto
:???: przez dwie godziny szukałem informacji czy Macintosch potrzebuje antywirusa czy nie i nic konkretnego nie znalazłem - niby producent nie zaleca ale kilka programów jest w App Store.
Teraz pytanie czy warto coś podobnego instalować na telefonie i co mogę stracić.
1. http://www.komputerswiat.pl/artykuly...j-rowniez.aspx
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,...22ef&_ticrsn=3
i wiele innych.
2. Stracisz możesz wydajność.
Wszystko zależy od tego jak sobie z systemem poczyniasz. Ale skoro zadajesz takie pytanie, to odpowiedź jest prosta - zainstaluj. (Przynajmniej na macu, telefon jest przypadkiem bardziej skomplikowanym - kwestia jaki to telefon i co na nim instalujesz)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
ostatnio czytałem że 350000 użytkowników Androida ma zarażone urządzenia... więc może warto
wkurzające jest podawanie numeru karty na stronie Nortona jeśli transakcja jest bezpłatna.