Jak to jak?
Jak który z "fabrykantów" poczyta co TU się "wymyśla" - to tylko jeden guziczek "P" - zostanie i wtedy to będzie dopiero "pure" :)
Pozdrawiam i podziwiam "zaangażowanie" w dysputach o nowym N.
Wersja do druku
Witia, ja mam taki korpus co ma guziczek P. I wcale to nie jest taki głupi pomysł, jakby się mogło wydawać. Tylko ten korpus ma już "kilka" lat ;).
Załącznik 104183
Mogą sobie tam głosic hasła jakie chcą, nie patrz na to. Marketing firmy nikon to ostania rzecz jaka na mnie działa. Nie uwierzysz, ale generalnie to ja na te firme jestem zły za to co robi (wpadki jak z D600) i czego nie robi (potrzebnych szkieł zamiast dziwolągów). Wyjątkowo pochwalam ten projekt (Df).
Dziwne stwierdzenie, przecież jeśli nie zadziała marketing to cała reszta pracy psu na budę.
Chwyt z "pure" zadziałałby 3-4 lata temu, ale nie dziś, gdy inne firmy wypuściły już stylizowane aparaty a lejkowy Monochrom sprzedaje się jak ciepłe bułeczki.
Tym bardziej, że - jak trafnie spostrzegł dzarro
Pojawiła się pierwsza cena, ABFoto - 15000 PLN za body.
Pięknie, teraz czekamy na aparaty za 30 tys. W tej klasie cenowej liczę na samowyzwalacz z naciąganą sprężynką:mrgreen: Nie ma wyjścia, retro musi kosztować:wink:
To po ile jest teraz ojro skoro tu jest cena 2990€.Z obiektywem stylowo dopasowanym( AF-S NIKKOR 50 mm 1:1,8G SE ).
Czy moze licza te trzy kilo ojro plus cena za paliwo i mamy cene detalu.
W promocji będzie po 13 tysi i wszyscy chętni się rzucą.
http://www.dpreview.com/products/nikon/slrs/nikon_df
I to są dularki a nie jakieś oiro:)
Pozdrawiam.