1 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
#28#2
Pierwsze z ""koloru niewiele" ma klimacik epoki Hitchcocka.
Albo taki staroć:Załącznik 88496
2 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Saboor- mi również wersja kolorowa bardziej przypadła do gustu i prawdę mówiąc też miałam takie skojarzenia... Zdjęcie zrobione w czasie długiego weekendu majowego:)
Bodzip i Saboor- lubię kiedy bawicie się moimi zdjęciami... :) dzięki temu wiem że nie są najgorsze i że jest szansa coś z nich wyciągnąć...
Mnie to już nie wymieniła....:???:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Mnie to już nie wymieniła....:???:
Bo ty wnosisz wartosci artystyczne do zdjecia,poziom podnosisz,wartosci pomnazasz a nie sie bawisz.
a mnie się#28 w 1 wersji bardzo podoba !!
a postarzone przez Sabbora jeszcze bardziej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Saboor- mi również wersja kolorowa bardziej przypadła do gustu i prawdę mówiąc też miałam takie skojarzenia... Zdjęcie zrobione w czasie długiego weekendu majowego:)
Bodzip i Saboor- lubię kiedy bawicie się moimi zdjęciami... :) dzięki temu wiem że nie są najgorsze i że jest szansa coś z nich wyciągnąć...
W tej wypowiedzi odniosłam się do ostatnich postów w tym wątku ale oczywiście i ty Krakman i wszyscy którzy tu zaglądacie robicie mi ogromną przyjemność... :) o czym już nie raz pisałam:)
---------- Post dodany o 08:39 ---------- Poprzedni post był o 08:38 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
a mnie się#28 w 1 wersji bardzo podoba !!
a postarzone przez Sabbora jeszcze bardziej :)
jupi jajajjjj... jupi jaj:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
... wszyscy którzy tu zaglądacie robicie mi ogromną przyjemność... :)
Jak ja lubię wazelinę :mrgreen:
Będę zaglądał po jeszcze :-P
helmuth może i to wazelina ale zapewniam że nie powoduje uczuleń... :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Bo ty wnosisz wartosci artystyczne do zdjecia,poziom podnosisz,wartosci pomnazasz a nie sie bawisz.
No i dostało nam się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Załatwiłeś nas bez wazeliny.
I tak Cię lubię