Odp: Klatka pełna obrazków vol 2 - Czyli z kamerą wśród modelek
Saphh, nie napinaj się proszę-porostu twierdzę, i jest to wyłącznie moje zdanie, że ładniej wygląda na pierwszym zdjęciu,które jako jedyne przyciąga moja uwagę z tych trzech. Na trzydziestce ginie mi w kadrze, zdjęcie jest jakby przerysowane, można odnieść wrażenie ze to miniaturowa psycho wersja dzwoneczka z Piotrusia Pana,wygląda bardzo filigranowo na tle tego okna, jest to w sumie ciekawe-ale nie do końca w moim guście.
Sapphiron,
Fajna dziewucha! profil moze nie ten teges ale reszte ma zaje... mocna, masakra, dawaj jeszcze:)
pozdrowionka
Cytat:
Zamieszczone przez
Reedmooley
Saphh, nie napinaj się proszę
Nie napinam się. Po prostu wiem że stylizacja, pomysł i historia sesji były dobrane do modelki a nie ot tak sobie wzięte z czterech liter.
Owszem ma z profilu duży zakrzywiony nos, jest chuda i jest mała, ale wg mnie dlatego też pasuje idealnie do ptasiej konwencji...
Cytat:
Zamieszczone przez
Sapphiron
Nie napinam się. Po prostu wiem że stylizacja, pomysł i historia sesji były dobrane do modelki a nie ot tak sobie wzięte z czterech liter.
Owszem ma z profilu duży zakrzywiony nos, jest chuda i jest mała, ale wg mnie dlatego też pasuje idealnie do ptasiej konwencji...
Żeby było jasne-odniosłem się to tych trzech konkretnych kadrów z których "leży" mi tylko ta pierwsza, nie do noska modelki a ostatniej fotce. Po prostu pierwsza fota ściąga na siebie mój wzrok. Niezbyt dobrze sformułowałem mój pierwszy post i takie można było z tego wyciągnąć wnioski. Dziewczyna wpisuje się znakomicie w stylizację, wizaż i zamysł - i giga plus za fajnie zrobione pazury.
Pozdro
32. Podoba mi sie malowanie, kontra jakas taka mocna dla mnie, odbior mi psuje.
33. Buzka cudna, swiatelko sliczne, choc na ustach moze sie tam komus nie podobac, no i pewnie nosek kartofelek zaswiecony tez nie ale co tam dla mnie fajna buzia, taka radosna, natomiast te zalamanie na plecach rozprasza i sie robi dysonans swietlny zastane-zaswiecone
pozdrowionka
Cytat:
Zamieszczone przez
Sapphiron
sam jesteś kartofelek ;)
a ty buraczek:)
pozdrowionka
O nosy będą się kłócić burako-kartofle heeee ;). Najważniejsze to i tak są zawsze cycki :). Fajnie umalowana ta laska na pierwszej focie a ta na drugiej też ponętna :)