Odp: Fotografia Maja 2014r.-nagroda klubowiczów.
Ja tylko proszę o rozważne i przemyślane dodawanie zdjęć. Rozmydli nam się ten konkurs okropnie. Przycupnięcie nad setką zdjęć, dokładne ich przeanalizowanie wymaga sporo czasu. Kilkanaście głosów (bo większości nie będzie się chciało) rozłoży się na tę setkę i będziemy mieli dogrywkę składającą się ze zwycięskich 60 pozycji, z których każda ma po 2 głosy.
Taką mam wizję.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Ja tylko proszę o rozważne i przemyślane dodawanie zdjęć. Rozmydli nam się ten konkurs okropnie. Przycupnięcie nad setką zdjęć, dokładne ich przeanalizowanie wymaga sporo czasu. Kilkanaście głosów (bo większości nie będzie się chciało) rozłoży się na tę setkę i będziemy mieli dogrywkę składającą się ze zwycięskich 60 pozycji, z których każda ma po 2 głosy.
Taką mam wizję.
Niestety chyba realną wizję...
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez macieknr1
k@czy czlowiekku ty masz jakis straszny problem.
nie chce nic mówić - ale Ty również - powtórzę to co napisałam Ci w jednym repie - choć lubię Twe foty (nie wszystkie ale dużą ich część) - i często swego czasu oglądałam Twój wątek - to zniechęciła mnie Twa postawa - i atmosfera którą nakręciłeś - "skromność" wylewa się normalnie uszami..
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
Tak przyznaje ze ostatnio niczego nie zglaszalem wczesnie tak bodajze bikearta :)
no i zapomniałeś dodać, że swoje również próbowałeś zgłaszać - niefart że regulamin nieubłagalnie tego zabrania :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
postaram sie to nadrobic i dlatego wydaje mi sie ze pomysl o zglaszaniu zdjec prze autorow nie jest bez sensu.
no w sumie racja - zapewne najchętniej nadrobiłbyś gdyby można było zgłaszać swoje prace - wówczas - myślę że nie było by aktywniejszego forumowicza w wątku do zgłaszania zdjęć ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
diabolique
Czyli jednak k@czy miał rację z tym parciem...
jak dla mnie nie pomylił się ani o milimetr
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Głosy oddane :)
Dodawanie własnych fot do tej zabawy uważam za bezsensowne :)
ja również i chyba tyle w tym temacie
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
nie chce nic mówić - ale Ty również - powtórzę to co napisałam Ci w jednym repie - choć lubię Twe foty (nie wszystkie ale dużą ich część) - i często swego czasu oglądałam Twój wątek - to zniechęciła mnie Twa postawa - i atmosfera którą nakręciłeś - "skromność" wylewa się normalnie uszami..
no i zapomniałeś dodać, że swoje również próbowałeś zgłaszać - niefart że regulamin nieubłagalnie tego zabrania :mrgreen:
no w sumie racja - zapewne najchętniej nadrobiłbyś gdyby można było zgłaszać swoje prace - wówczas - myślę że nie było by aktywniejszego forumowicza w wątku do zgłaszania zdjęć ;)
jak dla mnie nie pomylił się ani o milimetr
ja również i chyba tyle w tym temacie
Tak przyznaje chodzilo mi o to aby moje zdjecia tylko wisialy na tablicy bo moja prawda jest najmojsza, paranoja ! a pleta niech bedzie wypowiedz innego forumowicza "forum napewno jest specyficzne , prawie rodzinne bym rzekł, niestety ma to wadę taką że jak nie należysz do najbliższej rodziny to "bryndza i nyndza" , ale przyznać trzeba że wegetować pozwalają spokojnie na uboczu , acz czasami trzeba się o coś "ręcznie" upomnieć, tyle że to śmiesznawo moim zdaniem trochę wygląda (takie upominanie się). Pozdrowionka..
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
Tak przyznaje chodzilo mi o to aby moje zdjecia tylko wisialy na tablicy bo moja prawda jest najmojsza, paranoja ! a pleta niech bedzie wypowiedz innego forumowicza "
forum napewno jest specyficzne , prawie rodzinne bym rzekł, niestety ma to wadę taką że jak nie należysz do najbliższej rodziny to "bryndza i nyndza" , ale przyznać trzeba że wegetować pozwalają spokojnie na uboczu , acz czasami trzeba się o coś "ręcznie" upomnieć, tyle że to śmiesznawo moim zdaniem trochę wygląda (takie upominanie się). Pozdrowionka..
Puentę ja widzę inną. Robisz całkiem fajne fotki, odnosisz jakieśtam sukcesy na swoim podwórku a tu na forum nie wsadzili Cię na świecznik. Parcie na afisz, jak napisał inny Forumowicz, masz duże i stąd Twoje problemy i teorie spiskowe w rodzaju "jak nie padli plackiem przed moim talentem to na pewno zmowa, TWA i koklusz". Skromność wylewa się uszami, jak napisała inna Forumowiczka ;). Pozdrowionka.
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Puentę ja widzę inną. Robisz całkiem fajne fotki, odnosisz jakieśtam sukcesy na swoim podwórku a tu na forum nie wsadzili Cię na świecznik. Parcie na afisz, jak napisał inny Forumowicz, masz duże i stąd Twoje problemy i teorie spiskowe w rodzaju "jak nie padli plackiem przed moim talentem to na pewno zmowa, TWA i koklusz". Skromność wylewa się uszami, jak napisała inna Forumowiczka ;). Pozdrowionka.
Widze ze teraz bedzie walka ja kontra forum ty wiesz lepie co chcialem osiagnac. A skoro mowa o innych forach latwo to porownac gdzie i jak to dziala.A do calej reszty twojej wypowiedzi nawet nie mam ochoty juz sie odnosic przeginacie kolego.
Odp: Luźne gadki o konkursie Fotografia Miesiąca.
Może jakieś konkrety, pomysły? Co, gdzie, jak i kto?
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
A do calej reszty twojej wypowiedzi nawet nie mam ochoty juz sie odnosic przeginacie kolego.
To Romek przegina??? Dobre sobie :lol: Jestem pełna podziwu dla Twojego samouwielbienia, naprawdę. https://www.youtube.com/watch?v=ScFo_hGYKXk
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Może jakieś konkrety, pomysły? Co, gdzie, jak i kto?
Róbmy swoje - wstawiajmy fajne zdjęcia, zgłaszajmy najlepsze zdjęcia kolegów, głosujmy :D
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Róbmy swoje - wstawiajmy fajne zdjęcia, zgłaszajmy najlepsze zdjęcia kolegów, głosujmy :D
Dziekuje tematu nie bylo bo ja co innego reszta co innego.