I tego Ci zazdroszczę; koncepcji. :) Foty, jak zwykle, świetnie wypatrzone!
Wersja do druku
I tego Ci zazdroszczę; koncepcji. :) Foty, jak zwykle, świetnie wypatrzone!
impresji miejskich ciag dalszy
---------- Post dodany o 09:17 ---------- Poprzedni post był o 09:17 ----------
121
---------- Post dodany o 09:19 ---------- Poprzedni post był o 09:17 ----------
122
---------- Post dodany o 09:20 ---------- Poprzedni post był o 09:19 ----------
123
pozdr
123 . Najfajniejsze.
szanuje twoje zdanie bo walisz prawda po oczach , po tym komentarzu moge uwazac ze cos mi tam wyszlo z wczorajszego bladzenia po miescie,pozdr
---------- Post dodany o 11:07 ---------- Poprzedni post był o 11:01 ----------
124
na koniec fragment wnetrza kosciola Sw. Jana ,aktualnie jest w remoncie ale otwieraja go na rozne eventy . kolorek fajnie wyglada ale trzymam sie ustalonych przez siebie norm wiec czern i biel ,pozdr
Chyba najciekawszy dla mnie wątek na całym forum
Gratulacje!
121 rewelka, świetny cień... brawo
+1
"Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty broda."
co prawda to pstryki ,ale dzieki , kilka plusow dalem choc nie bardzo wiem na czym polega ta gra ,
---------- Post dodany o 21:18 ---------- Poprzedni post był o 21:16 ----------
125
zazwyczaj unikam pokazywania ludzi ktorym sie nie powiodlo , ale ten ciekawie sie komponowal ,
---------- Post dodany o 21:21 ---------- Poprzedni post był o 21:18 ----------
126
na koniec lawka na ktorej nikt nie chcial usiasc , czekalem ale sie nie doczekalem , slonce skrylo sie za chmurami i skonczyla sie gra cieni ,pozdr
Punkty, to punkty reputacji, dajesz je za np, zdjęcie które Ci się podoba, post, wątek, wypowiedź. Nadal za mało ich rozdałeś by można Tobie przyznać punkciki.
ok dzieki za uswiadomienie , jak cos mi wpadnie w oko , badz mnie rozbawi to niewatpliwie skorzystam z tej opcji ,pozdr