1 załącznik(ów)
Odp: KWIOTKI....otwarty wątek florystyczno-florystyczny ;-)
...tak wiosennie dzisiaj :-)
1 załącznik(ów)
...ale jak kwiatki i robaczki @Centus to proszę !!
Kurde z dedykacja dla K@czego,bo On podobno z ostroznoscia i dystansem do kwiatkow sie jakos przekonac nie moze
http://img405.imageshack.us/img405/2...na24511612.jpg
:-D...ale kwiatek jest...to podstawa !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
...ale jak kwiatki i robaczki @Centus to proszę !!
kwiatek sliczny , ale muszysko takie sobie
nie lubie muszysk
PS
bylem dzisiaj w kwiaciarni kwiatki ogladac , mysle zeby upiec dwie pieczenie na jednym roznie , moze kupie mojej kobiecie ladnego kwiatka (tutaj pewnie zalicze +100 punktow) , a nastepnie bede go w domu fotografowal , tylko musze o tlo zadbac i swiatlo (niestety nadmierne fotografowanie kwiatka moze dac -50 punktow) ale chyba i tak bilans powinien wyjsc na plus
---------- Post dodany o 19:48 ---------- Poprzedni post był o 19:47 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
ladna ta stokrotka , ale kwaczka ladniejsza , pomyslec ze ktos ja do dzisiaj zdazyl zjesc w buraczkach i z pyzami i ciemnym sosem
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Mialem sie nie odzywac, zeby sie nie wydalo, ze kwieciste watki czytuje ;)
Ale takiego zdjecia nie moglbym pominac milczeniem :D
BOSKIE !!!! :)
Szkoda tylko, ze to nie ja- takiej gracji i uroku to niestety u mnie ze swieczka, nawet gromnica, nie znajdziesz.... :)
bylem dzisiaj w kwiaciarni kwiatki ogladac , mysle zeby upiec dwie pieczenie na jednym roznie , moze kupie mojej kobiecie ladnego kwiatka (tutaj pewnie zalicze +100 punktow) , a nastepnie bede go w domu fotografowal , tylko musze o tlo zadbac i swiatlo (niestety nadmierne fotografowanie kwiatka moze dac -50 punktow) ale chyba i tak bilans powinien wyjsc na plus[COLOR="Silver"]
--------------------------------------------
...dobrze kombinujesz....jak potrzebujesz konsultacji co do kwiatka.....to wiesz gdzie !!
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
...dobrze kombinujesz....jak potrzebujesz konsultacji co do kwiatka.....to wiesz gdzie !!
dzieki , ogladalem takie ladne , plaskie ale w srodku mialy takie zawijaski , zrobilbym zdjecie ale Olka nie mialem
ooo 8 marca sie zbliza , beda 3 pieczenie na jednym ogniu ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
ooo 8 marca sie zbliza , beda 3 pieczenie na jednym ogniu ;-)
A nie mozesz na tego osmego kobiecie w prezencie tego skanera,koreksa i powiekszalnika kupic w prezencie.Przecie masz ja jedna jedyna.Bedzie sie cieszyc ze sprzetu,a i Ty mozsz zawsze pozyczyc sobie od Niej.
A.Jeszcze o szafie nie zapomnij,bo niezbedna jest w ciemni.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A nie mozesz na tego osmego kobiecie w prezencie tego skanera,koreksa i powiekszalnika kupic w prezencie.Przecie masz ja jedna jedyna.Bedzie sie cieszyc ze sprzetu,a i Ty mozsz zawsze pozyczyc sobie od Niej.
A.Jeszcze o szafie nie zapomnij,bo niezbedna jest w ciemni.
Mirek , pomysl genialny , ale moja kobita sie na to nie da zlapac