Nr 7 smaczna. Cała wrzuta ok.
Wersja do druku
Nr 7 smaczna. Cała wrzuta ok.
Rower plus aparat foto to jest to co lubie :-) Bardzo fajny watek.
Ciekawe te fotki.
Dzieki Panowie. W przyszlym tygodniu znowu cos wrzuce
zdjecia z parku w Wilanowie, wszystkie poczynione przy okazji weekendowego spaceru. szkielko to OM 135mm f2.8 a komentarze sa oczywiscie mile widziane:)
1, 2, 3, 4, 5
Chociaż wersje kolorowe są miłe dla oka, to bardziej podobają mi się zdjęcia w wersji BW, a szczególnie podoba mi się pierwsze z serii. :grin:
Bardzo fajna seria czarnobiała :)
przyznaje bez bica, ze tez wole BW. ta 135 ciagle mnie zadziwia, choc tez ma swoje mankamenty. wczesniej uzywalem tanszego Sonnara z ta sama ogniskowa i jednak lepiej dzialal pod slonce - tylko swiatelko niestety 3.5. chyba skonczy sie na tym, ze spacery bede bral niemca a japonczyk "zostanie na statywie". dzieki za opinie
w poprzedni weekend skoczylem ze swoim staruszkiem i kuzynem nad Wigry do Bryzgla. ryby na bleche i inne gumy nie braly, ale przynajmniej sobie pomachalem wioslami i popstrykalem zdjecia. bogoda byla zacna, choc wieczorami mozna bylo juz wyczuc jesien. trudno co robic, lato juz praktycznie odeszlo i nic na to sie nie poradzi. naszczescie wilgoc sprzyja grzybobraniu a to lubie najbardziej :)
sandardowo juz wrzucam rowniez wersje w B&W. wszystko strzelone Zuko OM135mm f2.8
Wersja B&W najbardziej mi odpowiada :-)