Odp: Kilka zdjęć z moich zbiorów
Cytat:
Zamieszczone przez
aldii
No właśnie ćwiczenia ćwiczeniami. Poprostu ćwiczą na różnego rodzaju sytuacje, niekoniecznie z kibolami.
Wiem, że ćwiczą różne rzeczy. Znam człowieka, które siedzi w tym zawodowo. I wiem też co po kilku misjach o tych ćwiczeniach sądzi.
Miałem wątpliwą przyjemność widzieć parę starć kiboli z policją i powiem, że ci na zdjęciu to jakaś popierdułka. W normalnych walkach ulicznych lecą ciężkie kamienie, płyty chodnikowe itp. A w rękach też często przeróżne rekwizyty. Pałki, maczety, noże, siekiery. I nadal mówimy tylko o kibicowskiej rzeczywistości.
Reportaże militarne interesujące,z poprzedniej wrzutki zdjęcie nr 100 dla mnie nr1! a z ostatniej to z kolorkiem czyli 125.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Aldii ciekawe te foty, tez jeszcze nigdy nie widzialem takich starc MP nawet jak sa to cwiczenia. Ja to mailem zawsze szczescie bedac w woju zawsze wlazlem na patrol WSW :-)
No to może się kiedyś spotkaliśmy :)
fajne foty, gdybym miał któreś wybrać to: 130, 132, 137 i 138
dobra seria, w sumie całość dobrze się ogląda
Odp: Fotografia Industrialna
Cytat:
Zamieszczone przez
aldii
Celem była fotografia industrialna, czy coś mi z tego wyszło?
Wyszło:)
Fajne, dopracowane foty.
W sumie zabraklo mi szerszych planów. Może zrobiłeś i masz?
Odp: Fotografia Industrialna
Cytat:
Zamieszczone przez
Amigo!
Wyszło:)
Fajne, dopracowane foty.
W sumie zabraklo mi szerszych planów. Może zrobiłeś i masz?
Dzięki wszystkim za opinie. No niestety szerszych kadrów nie mam. W połowie maja będę w ciepłowni OPEC w Wejherowie, jest to większy obiekt. W koksiku nie było za bardzo nic ciekawego.