Mnie koncertowo-festiwalowe się podobają :-) Jest ciemno to i na zdjęciach musi to być widoczne. Zbytnie wyciąganie wszystkiego co się tylko da z tego typu zdjęć psuje klimat.
Wersja do druku
Mnie koncertowo-festiwalowe się podobają :-) Jest ciemno to i na zdjęciach musi to być widoczne. Zbytnie wyciąganie wszystkiego co się tylko da z tego typu zdjęć psuje klimat.
Pozwolę się niezgodzić z opinią Pani Bufetowej. Nie zawsze światło (chociaż to ponoć podstawa fotografii) jest aż tak ważne. Właśnie w przypadku fotografii koncertowej jego brak oddaje klimaty panujące na takich imprezach. Sam posiadam parę fotek, które przedstawiają zaledwie zarys sylwetki artystki w otaczjącym ją kolorowym mroku i przynajmniej mi się podobają. Mam na myśli konkretnego wykonawcę - zespół Hey z Kasią Nosowską. Na ich koncertach próżno oczekiwać na "rzuty" ciekawszego światła.
Z tymi "rzutami światła" nie chodziło mi o wyciąganie z cieni lecz o polowanie na ciekawe momenty, kiedy światło ładnie podświetli któregoś muzyka, zgra się z dymem, zagra kolorem albo co... Wydobycie z mroku - jak najbardziej.
Tak ja to widzę. Mam podobny zestaw do ahutty, stąd odwieczne próby obejścia problemu z brakiem światła. Ktoś może inaczej ;)
Po krótkiej przerwie na scenę wkroczył kolejny zespół MO`BLOW. Zapowiedziani jako młode niemieckie strzelby lub młode wilczki sceny jazzowej. Powiem szczerze, że takiego powera i polotu jeszcze nie widziałem. Chłopaki naprawdę potrafili dać z siebie wszystko i po prostu bawili się muzyką.
97.
Załącznik 99429
98.
Załącznik 99430
99.
Załącznik 99431
Fajne, ciągnąć proszę, ciągnąć :)
Hi, hi, hi i tu pojawia się problem, bo to były moim zdaniem najlepsze fotki z tego koncertu :)
Dorzucę jeszcze wariację na temat duetu gitarowo-perkusyjnego.
100.
Załącznik 99432
Daj jakiegoś rawa trudnego - się pobawię :)
Twoje lepsze niz tamte.Sam popatrzZałącznik 99434
:D One w większości podobne są, ba bardzo podobne, gdy chłopaki przez godzinę śmigają na instrumentach :D
30 takich samych z czego 29 poruszonych :D
Poniżej jeszcze podglądanie profesjonalisty ;)
101.
Załącznik 99435
Tu RAW dla Ciebie. Walcz Waść :D
Załącznik 99436