Odp: laptop dla amatora fot...
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Nie no... ja tez cos mam od Sonego.... z 6 popsutych laptopow w magazynku :mrgreen:
A ja gromadę zestawów wideokonferencyjnych czekających na zezłomowanie. Kilka lat temu super technologia za gromadę pieniędzy, błyskawicznie wyparta przez Lynca/OCSa. Więc ja też sentymentu do Sonego nie mam, co nie przeszkadza mi obiektywnie stwierdzić, że matryce robią bardzo dobre. PS. Sony w tym roku mocno pod kreską - Tajlandia ich trochę "umoczyła".
Konsole PS3???
Chyba zart...
Wlasnie od roku dziesiatki tysiecy konsol laduja na smietniku, o jakis niedouczony mietek tak zaprojektowal jej wnetrze, ze uklad chlodzenia dziala w 50% swojej nominalnej wydajnosci.
Dzieki temu GPU odklejaja sie od plyty glownej jak tasma maskujaca od sciany. Do tego gotuje sie rowniez RAM i zdycha procesor glowny. Dlatego dosc szybko moglismy zaobserwowac wersje SLIM, ktora juz jest znacznie poprawiona, ale nadal daleko jej do zakladanej jakosci.
Wiecej sprzetow Sony nie testowalem, bo sie najzwyczajniej boje, ze wybuchnie i mnie zabije...
po pierwsze nie jestem zatrudniony w Sony tylko w innej firmie :) Po drugie tutaj zdjęcia z dołu i z boku z forum Canon-a . Ja też nie jestem jakoś fanem Sonego :P Używam Asus-a 1215n i monitor Della jak pisałem wcześniej, ale jeżeli komuś zależy na kolorach i matrycy to polecam Sonego.