Wywołałem coś takiego - zdjęcie z łowiska w Graboszycach.
Ciąć głębiej , wyrzucić? Sam nie wiem
Wersja do druku
Wywołałem coś takiego - zdjęcie z łowiska w Graboszycach.
Ciąć głębiej , wyrzucić? Sam nie wiem
Moze cos w ten desen...tak na szybko :wink:
Jeśli nie jesteś wędkarzem- wywal :-P
Zdjęcie raczej dokumentacyjne ale jeśli jeśli już, to popraw balans bieli, ociepl to zdjęcie, może trochę cieni dołóż :roll:
Format, jak masakrer proponuje ale ja bym ciął górę, żeby pozbyć się nieba. Wodę bym wędkarzom zostawił :grin:
a moze tak??abo tak??
Chyba by tak mogło być , muszę jeszcze dojść do tego jak uzyskałeś większą przezroczystość i poprawiłeś kontrast. Druga wersja.
Dziękuję za pomoc. Jednak zostawię. sam nie jestem wędkarzem jeden sezon starczyło mi cierpliwości na rzucanie blachą, złowiłem jednego niedużego szczupaka i wystarczyło jak dla mnie.
Natomiast zaciekawiło mnie, że tak duża grupa ludzi może spędzać całą niedzielę pilnując wędziska. niektórzy nawet gotują obiad na jakichś prymusach.
Pozdrawiam AP.
Dziękuję - przeanalizuję i spróbuję powtórzyć na moim pliku.
Dla Helmuth-a doczekałem się nieba, lekko poprawione.duży plik - zapraszam do kadrowania.
Kadrowanie, kadrowaniem.. :) Moja wizja:
Załącznik 47862
Tomek
3 x Kujawy 2011. Kwadratowe niezamierzone, moja Pani miała tak ustawianego pena, ja nie zauważyłem , ale za to wygląda to trochę inaczej, coś jak z Hasselblada ( Łomo, Flexareta, Kijewa, Mamiyii) (niepotrzebne skreślić.)