Nie, WB było ustawione na AUTO. Kolorami się w ogóle nie bawiłam ;)
Kisi -> pewnie masz rację, wymęczyłam się z odszumianiem tego, bo oryginał był zaszumiony niemiłosiernie :?
Wersja do druku
Nie, WB było ustawione na AUTO. Kolorami się w ogóle nie bawiłam ;)
Kisi -> pewnie masz rację, wymęczyłam się z odszumianiem tego, bo oryginał był zaszumiony niemiłosiernie :?
Mysikrólik,
Niezły, romantyczny, balladowo-jeziorny krajobrazik. Przestrzeń, cisza i tajemnicze głosy gdzieś w oddali.
Pzdr, TJ
Ostatnio trochę eksperymentowałam z rosą:
Ciągle się jednak gubię w ostrości... na manualu ciężko mi póki co idzie... i znaleźć jeszcze odpowiednie tło itd... ale staram się nie poddawać ;)
Dodam, że to rosa na takiej mini-mini pajęczynie wśród trawy ;)
Uuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaa, no genialne! Świetne! :mrgreen:
No bardzo przyjemne. Głębia bardzo fajna. Pozdrawiam
Cześć
No kurcze świetnie!!! Jestem pod wrażeniem - trochę rama za duża - ale świetne kropelki, genialne!!
Pozdrawiam
O której wstałaś?
Pewnie wcześnie.Cytat:
Zamieszczone przez john100
Ja preferuję spryskiwacz, efekt ten sam a wyspac się można ;)
Podoba mi się ta pajęczyna z rosą :)
Gdyby jeszcze zrobić w większej skali odwzorowania, tak, żeby było widać to, co odbija się w kroplach...
Wtedy akurat wstawałam ok. 5tej, bo spałam w samochodzie i za cholerę się nie mogłam wyspać, jak mi słońce zaczęło po oczach walić :mrgreen: Zdjęcie jednak robiłam (chyba) koło 7mej rano.
No właśnie, właśnie nad tym się zastanawiam. Chyba to był maks co wyciągnę z tych kropelek ZD 35, ale do dlatego, że były naprawdę maciupkie. Zastanawiam się nad spróbowaniem z większymi kroplami. B. dobry pomysł z tym spryskiwaczem :D do głowy by mi to nie przyszło :oops:Cytat:
Zamieszczone przez Woytec60
/ Z rozpędu post pod postem, nawyk z innego forum, gdzie nie ma edit, przepraszam :oops: /