Witam
Piękne tulipany, soczyste skąpane w słońcu - bardzo ładnie.
Pzdr
Wersja do druku
Witam
Piękne tulipany, soczyste skąpane w słońcu - bardzo ładnie.
Pzdr
Tak, to prawda, ale mocno rozświetlony tulipan z lewej przeszkadza.Cytat:
Zamieszczone przez john100
A jeśli chodzi o pierwsze to dobrze dobrana GO i ładnie skadrowane ;)
Nie za duze zainteresowanie, ale dzieki chlopaki za komentarze. Wrzuce jeszcze cos, a potem mam nadzieje jakies streetphoto z dzisiaj. Napiszcie co prosze, co myslicie o tych zdjeciach.
34. Zabawa z GO
35. Takie zolte cus
36. Wiosenna, dzialkowa alejka
34) Dosyc ciekawy eksperyment. Jak dla mnie torszke za ciemne.
35) Fajne, ale te dwa zolte rozmyte kwiaty na pierwszym planie straszliwie rozpraszaja uwage.
36) Niepotrzebny ten facet na koncu... Mozna bylo poczekac az przejdzie albo przegonic :) Wydaje mi sie, ze nieco nieostre u dolu.
rap1d: Dzieki za komentarza. Wlasciwie to wymieniles wszystkie zastrzezenia, ktore sam mam do tych zdjec. 34-za ciemne? Ech, kurcze, a przyciemnialem, bo wydawalo mi sie za jasne :)
Pzdr
Byc moze kwestia gustu odnosnie kolorow. Mi sie wydaje za ciemne.Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Widziałęm wersje tego zdjęcia jaśniejszą i mniej były wyraźne te końcówki pręcików, które są tu ostre.Cytat:
Zamieszczone przez rap1d
Na 33 ciąłbym zaraz nad tulipanami. Na 34 zwiększyłbym go, ostre same pręciki to zamało Podoba mi się ta drużka, ten ktoś tam dodaje życia zdjęciu
Witam
Podoba mi się 35 - ładnie rozmazany żółty kolor, szkoda tylko, że kwiatek po lewej - ten ani ostry ani rozmyty - wdarł się w kadr.
pzdr
Chyba jednak w 34. za mala glebia albo mogles ciut blizej podejsc. 35. to taki paparazzi kadr. Na 36 nie moge dopatrzyc sie niczego, jasne i nieostre.
Pzdr.