146 i 147 bardzo mi się podobają. Lepiej to wygląda jak jest troszkę rozmyte.
Wersja do druku
146 i 147 bardzo mi się podobają. Lepiej to wygląda jak jest troszkę rozmyte.
147 rewelacja :)
Też zwróciłem uwagę na rewelacyjne światło jakie miałeś. Przy obecnej szarudze pozazdrościć.
Cała realcja bardzo ciekawa. Mnie z kolei najnardziej podoba się 146 i jak wszystkim 147. :grin:
Dzięki za mile slowa. Fakt, dzien byl piekny i slonce mocno swiecilo. Czasem nawet za mocno (bezchmurne niebo).
Mam jeszcze sporo zdjec z tamtej miejscowki. Teraz jeszcze 3 probki, powiedzmy, ze portretowe :) (w koncu trzeba bylo wyprobowac nowe szkielko) - tu tez wielkie podziekowania dla naszej modelki :)
152
Załącznik 41053
153
Załącznik 41054
154
Załącznik 41055
Pozdrawiam
Tomek
Bardzo fajne miejsce, dające duże pole do popisu :) Jak dla mnie 147 najlepsze. Z nowej wrzutu podoba mi się 154 - spojrzenie dziewczyny kryje w sobie jakąś ironię, podoba mi się :)
Pozdrawiam
151 ale z całym ołówkiem i nieco łagodniejszą obróbką moim skromnym zdaniem :)
Ostatnie ciekawe, tylko troch za duzo z gory tego bialego.
Nie da rady - to cały kadr :) Trudno 50-tka zrobic zdjecie tak by sensownie objac jak sie siedzi de facto tuz obok ;-) Przyznam sie, ze w oryginale jest to fota typowo "imprezowo-kawiarniana" (i takaich warunkach robiona) wiec jej jakosc jest nie najlepsza i tylko w takie obrobce cos opowiada (w zasadzie to nosi tytul "Afterparty"). To nie jest ołówek tylko taka dluuuga fifka ;-) Dokladnie taka (zdjecie tej samej modelki, zrobione przez innego fotoplenerowicza): http://wd2.photoblog.pl/np1/201011/81/80087281.jpg
Photo by PioS
TS
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Mowisz? Hmm.. Zrobilem kilka wersji roznie przycietych i ta wygladala mi na najlepsza. Nawet nieco wiecej przyciecia z gory i zaczyna sie robic "duszno".
Chcialem utrzymac chocby i glowe modelki w poblizu mocnych punktow :)
Tomek
To jeszcze 2 eksperymenty ;-)
155
Załącznik 41075
156
Załącznik 41076
Tomek