Trochę ostatnio zaniedbuję to forum przez brak czasu, ale staram się czytać przynajmniej. Co do fotki to bardzo mi się podoba, ale ten szum mi się ni jak podoba.
Wersja do druku
Trochę ostatnio zaniedbuję to forum przez brak czasu, ale staram się czytać przynajmniej. Co do fotki to bardzo mi się podoba, ale ten szum mi się ni jak podoba.
Calkowicie Cie rozumiem :)Cytat:
Zamieszczone przez luc4s
Dla chwili odpoczynku coś z zupełnie innej beczki. Moja mała Królewna.
1)
2)
Pierwsze zdjęcie zrobiłem w sobotę. Dzień pogodny, ok ósmej rano, słoneczne światło pięknie podkreślało barwy drzew i liści leżących na trawie.
Drugie zdjęcie, tak dla odmiany, zrobiłem wczoraj w okolicach godziny 17-18. Szaro, brzydko i buro, a do tego zimno jak nie wiem co.
To pierwsze wyszło super - kolorki, ostrość, GO - wszystko po prostu miodzio :)
Wyostrzałeś je czymś?
Nie, jedynie wyostrzenie po zmniejszeniu, nic wiecej.Cytat:
Zamieszczone przez RobertW3D
Na tym mi wlasnie zalezalo, zeby zlapac Ewe na tle tych kolorow. A nie bylo to latwe, bo zasuwala po lisciach i trawie niemal bez przerwy, to bylo zaledwie kilka sekund jakie mialem na zrobienie zdjecia, bo zaraz potem znowu ruszyla :)
Piękna dziewczynka. Podobna do mamy. :D Ładne foty, ale moim zdaniem szpeci je niepiękna czerwona czapka. Na pierwszym po lewej stronie nosa i ust wyszedł ostry cień.
ladnie, ostro nawet b. ostro jak na 14-45mm....
Rafał, no co Ty, ta czapka jest świetna :D
Wiesz, to takie moje zboczenie na punkcie koloru czerwonego, po prostu lubie. A Ewka bardzo fajnie w tym kolorze wyglada, znaczy - mi sie podoba :)
A tak w ogole, przekaze Twoje slowa Asi - jestes chyba jedyny, jesli nie jeden z niewielu, ktorzy sa zdania, ze Ewa jest podobna do Asi. Sie ucieszy :D
Jeronimo, drugie zdjecie bylo robione 40-150, ale nad pierwszym sie zastanawiam wlasnie, bo stracilem pewnosc... ale mozliwe, ze to juz byl 14-45.
Zastanawiam sie, bo zazwyczaj mam zalozona dluga lufe, ewentualnie potem zmieniam na krotka.
Pierwsze mi sie bardziej podoba. Gra cieni ożywia to zdjęcie :).
Nie będę sie już powtarzał, że sam "obiekt" jest the best :)
Niestety, drugie zdjecie bylo robione juz w duzo gorszych warunkach - bylo szaro, buro i zimno. Plus taki, ze przy drugim nie mialem takiego tanca ze swiatlem :)Cytat:
Zamieszczone przez zibi1303