Fotki zuzlowe fajne, 46 taka ekstra
Wersja do druku
Fotki zuzlowe fajne, 46 taka ekstra
Sezon właśnie się skończył więc trochę tego jeszcze nawrzucam. Nie mam szans z fotografami z akredytacją na mecz, także foty tylko z trybuny. Robione głównie kitowymi. To z Gollobem jest z 50-200.
Świetne, a 48 odjazdowe. Brawo kolego, dawaj następne:wink:.
48 dałem do galerii. Czego brakuje do oceny 5?
Coś z technicznych spraw czy raczej "tego czegoś" np emocji, ciekawego spojrzenia na temat?
W temacie się powinni oceniający wypowiedzieć skoro tak ich do tablicy wywołujesz - ale ode mnie -ten krawężnik psuje trochę kadr. To w sumie jednak drobiazg, ocena "świetne" to też bardzo dobra nota, :) a czytając w Twoich poprzednich wpisach że focisz z trybun to naprawdę szacun - efekty bardzo dobre jeśli popatrzeć przez pryzmat warunków w jakich były robione
Właśnie. Ten krawężnik trochę psuje. Możne przykadrować to ciaśniej?
Z którego meczu? Sierpniowego?
Ogranicza Cię miejsce, z którego robiłeś zdjęcia - dałbym "Doskonale+" za zdjęcie, gdzie cienie kładłyby się za, a nie przed czy obok motorów. Jest to bardzo dobre zdjęcie reportażowe, dokumentacyjne, ale brakuje mi w nim dramatyzmu (przy niższym kącie i innym oświetleniu byłoby wspaniałe). Złapałeś całą czwórkę, moment walki na łuku. Wszystko, co z tego miejsca i w tym czasie można było zrobić.
P.S. Pochodzę z żużlowego miasta, ale na stadionie W69 nigdy jeszcze nie byłem ;-).
Tak - z sierpniowego. 15 bieg ;) Sullivan, Okoniewski, Holder, Crump.
---------- Post dodany o 11:14 ---------- Poprzedni post był o 11:11 ----------
Dzięki za komentarz.
Zapraszam zatem na Motoarenę ;)
---------- Post dodany o 12:30 ---------- Poprzedni post był o 11:14 ----------
49. Żużel. Może troszkę więcej emocji. Żółwik po biegu na 5:1.
Załącznik 72760
Dobra... 49 to emocje tylko u mnie ;)
Zmiana tematu. Budowa przeprawy mostowej w Toruniu. Dziesięć zdjęć
Podejście z lipca 2012, po godzinie 19:00 jak cała ochrona gdzieś sobie poszła :D
50.
Załącznik 72848
51
Załącznik 72856
52.
Załącznik 72855
53.
Załącznik 72854
54.
Załącznik 72853
55.
Załącznik 72852