Ostatni zawilec fajny, może przydałoby się troszkę ciekawego światła ale panorama?
Hmm, :roll: taka sobie.
Wersja do druku
Ostatni zawilec fajny, może przydałoby się troszkę ciekawego światła ale panorama?
Hmm, :roll: taka sobie.
Witajcie, wrzucam ostatnie zdjęcia z olka e-510. W tym przypadku podpięty był pentacon 50/1.8 . Takie trochę pozegnanie.
Następne - mam nadzieję, że to tu dozwolone - będą pochodziły z c50d.
Fajnie maluje ten pentacon, jedyneczka mi się najbardziej widzi.
I Ty przeszedłeś na czerwoną stronę mocy? ;/
Jak spisuje się sprzęt? jakieś fajne szkiełka zakupiłeś?
pzdr.
T.
Na dniach odbieram w dość wydaje mi się rewelacyjnej cenie zestaw c50d plus tamron 17-50/2.8 w cenie 3200...i przebiegiem 12 tys.
Do tego sukcesywnie tamron 90 i canon 50/1.4 plus jakaś lampa i to jest mój zestaw docelowy.
Do sprzedania mam jeszcze lampę olympusa jak w stopce, więc jakby ktoś chciał to pisać na prv, bo każdy grosz się przyda przy przesiadce.
Wrzucam pierwsze próbne fotki z nowego nabytku. Po dwóch dniach macania wiem jedno - będzie mi brakowało stabilizacji oraz ostrych, powtarzalnych szkieł olka......reszta w Canonie uszczęsliwia :)
Kotek z nowego nabytku ladnie wypadl, co do wrzutki z 50/1.8 to trojka jak dla mnie.
Kotu dostało się mocno po uszach - metaforycznie - bo faktycznie minimalnie poruszony. W oczekiwaniu na przyjście canona 100/2.8 macro dziś ćwiczyłem dalej z tamronem troszkę go przymykałem i jest - wydaje mi się - dużo lepiej. Kadry niezbyt wysublimowane, ale to testy :)
Jak zapatrzony... fajne ujecie.
Fajne te Twoje kotki, widać że najlepiej im w warunkach poligonowych...mają wtedy najlepszą zabawę :grin:
Z ostatniej, zdecydowanie pierwsze, wzrok koci powie Ci wszystko
Ja również pierwsze :) ale ten kociak świetny :mrgreen: