-
Woda się wylewa, i żadne łuki tego nie tłumaczą. Ja patrze na niebo, nie na wodę.
Teraz żurawie. Fajnie, że masz. Gratuluje poświęcenia, że masz fotkę. Bo to "Twoje żurawie, a nie czyjeś inne", ale jakościowo to już nie za bardzo.
To tak z dobroci serca. Zbyt duży cukier może zaszkodzić :)
-
Caymer, ja wiem - to jednak jest odległość, ale właśnie dokładnie to ująłeś - one są moje. :cool: A kiedyś... kiedyś "zapoluję" profesjonalnie i bliżej. :grin:
-
Fajne żurawie - gratuluję. Sam miałem się wybrać w tym tygodniu ale chory jestem i nic z tego nie będzie :(
-
-
Kolory, ruch wody, przestrzeń, bardzo mi się podoba to zdjęcie.
-
Szerokim najlepiej się robi takie fory "z dołu" - widać wtedy efekt szerokiego szkiełka ;)
-
-
O żurawiach nic nie pisze bo wszystko już zostało napisane. Ciesze się tylko i zazdroszczę że tak ci się udało je "ustrzelić". Ostatnia fotka bardzo mi sie podoba. Jakby ją zrobić z niższego pułapu to nie byłoby takiej długiej perspektywy falochronu więc moim zdaniem jest OK.
Pozdrawiam
-
Bardzo ciekawe jest zdjęcie 38. Kolory, rozmycie wody bardzo mi przypadają do gustu. I bardzo ciekawe spojrzenie, pokazałaś zupełnie inna perspektywę - niebanalną.
-
38 - super. Sam miód, że się tak wyrażę.