19.
20.
Wersja do druku
Drugie zdecydowanie lepsze ale robal paskudny wielce :/
Nie mogleś popracować z jakimś motylkiem?
no niestety motylki tak chętnie do domu nie wlatują tylko te paskudztwa :/
ha, jak sie pracuje do późna to fakt nie chce sie nic robić, ale i światła brak na dworze
o jejku.. jak mozna focic takie robale. dobrze , ze to nie pająk bo chyba bym umarła.
przejżalam cały wątek i spodobały mi sie szczególnie dwa zdjęcia..
pierwsze to fota nr1. tylko ze ta z dzieciakiem. . calkiem sympatyczna i mila w odbiorze
a druga ..to kot.. chociaz nie lubie tych zwiarzakow , to foto mi sie podoba. pomimo to ze jest lekko po PSute.:wink:
3 lepiej skadroowana ale na 4 dużo ładniejsze światła i cienie drzew. Mówię o Parku
Z dedykacją dla Rocco, wylazłem na powietrze ale motylka nie udalo mi się ustrzelić ;P
21.
22.
23.
Taki mały backstage z wspólnego pleneru z nikonowcem :P Nic więcej nie pisze bo jestem ciekaw czy ktoś dojdzie o co tu chodzi
Dziękuję Ci bardzo :)
Pszczolki fajne ale 21 superos.
Numer szczęśliwy pewnie dlatego ;)
Bardzo mi się podoba ale i tak bym cos zmienił.
Obróciłbym w poziomie
http://img198.imagevenue.com/loc42/t...9_122_42lo.jpg
Jakos bardziej mi leży mi taki porządek, od ciemego do jasnego.
25- fajny poczochraniec :)
26-trochę ostre światło, (patrzy "spode łba"- nie bałeś się podejść tak blisko? :))
ja wiem czy blisko 2 metry miałem do niego :)
Ładny bociek, taki czyściutki, wypielęgnowany ;-)
Nie wiem co mam sądzić o tym braku komentarzy, nie jest źle ze nikt nic nie pisze "popraw to i tamto", ale nie jest też zbyt dobrze żeby ktoś napisał "bardzo ładne". Wstawiam następne może do tych trochę się komentarzy posypie (taka mała cicha nadzieja ;) )
27.
28.
29.
27 bardzo fajne ... Ale troszke przyciasno przy dziobie ... no i ruszone leciutko :( szkoda ...
Podoba mi sie jeszcze 29 :D
Dobra fotka ... To zdjęcia z ZOO ? :wink:
27. poruszone bo reagował na dźwięk lustra, a w nowym 40-150 zbyt jasno nie jest, więcej niż iso 400 nie używam bo mam szumofobie :P
Tak robione w zoo, w dziczy by mi sie raczej z zuiko 50mm nie udało tak blisko podejść (fotka 29)
Podoba mi się 1. z dzieciakiem. Ładne BW i emocjonalne ujecie. Pozdrawiam.
Z komentarzami tak jest, nikt nie napisze zlamanego slóka przez miesiąc a potem nie nadążysz czytać ;)
Fajna ostatnia trojka, zwierzęce portreciki.
Bociek akurat najbardziej mi sie podoba mimo tego, ze rzeczywiscie jest minimalnie poruszony.
Sarenka też ładnie pokazana, zwłaszcza na ostatnim zdjęciu, gdzie pije wodę.
Witam,
Jak na mój gust cała seria zwierzęca 25 - 29 bardzo udana.
Co prawda fotki wydają się MZ lekko przeostrzone (lub minimalnie za duży kontrast).
Moim faworytem jest struś - wypłosz...:wink:, choć sarenki i boćki też całkiem niczego sobie.
Pozdrawiam
Takie małe pytanie techniczne, która wersja kolorystyczna jest poprawna.
A)
B)
Jak dla mnie B) :)
oczywiście B
Dzięki, czyli dobrze jednak mam ustawiony monitor, prawie dobrze ;)
30. Henio podaj piwo...