bardzo na tak :) 11 najlepsza
Wersja do druku
bardzo na tak :) 11 najlepsza
no proste - faceci chyba lubią rude - tak na mieście mówią :roll:
połączenie kolorów (włosy, oczy, sweter) jest mega fajne
Podobnie - 8 i 11
Wreszcie kolor u Ciebie zobaczyłem. Czyli nie tylko te cudowne i miękkie szarości.
Brawo, i jak alnico zauważył - nadawaj częściej.
Nie jestem z tych facetów....
A jak już o rudej mowa. to wygrywa twarzą i wyrazistościa oczu, ale ten czerwony policzek, te zaczerwienienia na powiekach - alergia na kosmetyki? Tego już nie powinno być na pokazywanej fotografii dziewczyny.
Wracając do wątka: jesteś bez serca.
Podobnie jak inni portretiści z forum. Publikujecie od czasu do czasu, kilka zdjęć i lecicie do swoich codziennych zajęc
Wrzuta raz na pół roku....
Nie wiem czy jest ruda, ale 8-ka robi wrażenie :-)
Jest ruda ;) Dziękuję za taką ilość komentarzy. Teraz nie pozostaje mi nic innego jak tylko częściej dodawać zdjecia, by odzyskać serce ;)
Piękne wszystkie. "Ruda" oczywiście. 11 bardzo zmysłowa. Uwielbiam takie światełko.
Mbsz- wszystkie cztery świetne.
Pozdrawiam.
Bardzo lubię Twoje szarości, ale i kolor jest świetny. Będę tu zaglądał częściej
Właśnie z tymi kolorami, to się lamię. Sercem jestem przy czarno-białych zdjęciach, ale jednak czasami kolor bardziej do mnie mówi ;) Cieszę się, zapraszam. Postaram się nadrobić zaległości w dodawaniu zdjęć.
no pięknie ..
jak nie lubię studyjnych portretów - tak te zdjęcia odbierają mi wszystkie argumenty
zero plastiku - piękne czarno-biele
doskonałe kadry i światło
ja to kupuję..
Jest pięknie.
Są świetna, ale jedynka - super.
Pozdrawiam.
Jest co najmniej bardzo dobrze. Wszystko gra
16. - stylizacja doskonale dobrana do typu urody. Wyróżnia się spośród ostatnich.
Przyjemne, bardzo przyjemne fotografie. Piegowatość cudnie podana, ale i te rozchylone wargi na pierwszym wraz z zuchwałym spojrzeniem i obsuniętym ramiączkiem robią piękną, rozkoszną historię.
Konsternację pana palacza doskonale rozumiem. :)
Trafiłem do wątku jakoś tak przez przypadek i... nie żałuję, szczególnie, że portret to nie moja "branża", więc oglądam z jeszcze większym zainteresowaniem.