i ja też :grin:
niestety :evil:
Wersja do druku
gratuluję dobierania idealnych terminów :)
niemniej życzę udanego wypadu :) i cieszy mnie że ma być ładna pogoda bo jadę na imprezę firmową :D
też już górskie tereny, ale bynajmniej nie po górach łazić będę a praktykować siatkówkę
ale who knows może do 3 razy sztuka :D
Prognoza - piękne słoneczko, choć przed chwilą na sobotę już trochę się zmieniło:
https://weatherspark.com/#!dashboard;a=Poland/Zakopane
http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/zakopane_zakopane
a co zrobi natura zobaczymy :grin:
---------- Post dodany o 20:05 ---------- Poprzedni post był o 20:04 ----------
https://weatherspark.com/#!dashboard...38-608_Wetlina
Kolejne serie równie udane. Zdjęcia obejrzałem z przyjemnością.
Alnico, piekne zdjecia i opisy ciekawe. Przejrzalem pierwsze dwie strony, po pracy nadrobie zaleglosci, bo warto.
Już chyba trzeci raz oglądam te fotki i dopiero teraz zauważyłem, ze nie zostawiłem swojego śladu(komentarza), a przecież byłem:)
Zawsze z chęcią tu wpadam na te górskie szlaki.
Świetne foto.
Misię te panoramki najbardziej.
Pozdrawiam.
Idziemy dalej w kierunku Tarnicy:
32.
Załącznik 133847
33.
Załącznik 133846
34.
Załącznik 133848
35. Tarnica
Załącznik 133849
36.
Załącznik 133850
37.
Załącznik 133851
38.
Załącznik 133852
Po pierwsze - nie obracałeś się :mrgreen:
33 - chciałem strzelić tę skałkę, ale jakieś miśki na nią wlazły i selfie sobie robiły wrrr :evil:
34 - pięknie Ci wyszło, ja to ujęcie spaprałem.
36 - kapitalne.
34 coś w sobie ma :) , ładna seria.
Ja obstawiam 33.
Mnie w 32 i 33 najbardziej podoba się to, że wyszły bardzo "wysokogórsko" Wyglądają jak robione w Zachodnich Tatrach, a nie Bieszczadach :)
Według mnie 33 jest ciekawsze niż 32;) ale to tylko moje zdanie
Wróćmy jeszcze na chwilę w Bieszczady. Ostatnio dotarliśmy pod Tarnicę więc teraz idziemy na górę:
39. Dla strudzonych jest poręcz, schodów ruchomych niestety brak :grin:
Załącznik 135648
40.
Załącznik 135649
41.
Załącznik 135654
42. Krzyż na szczycie jakiś krzywy, no ale Bodzip był tu 2 dni wcześniej, a jak widać w jego wątku lubi się opierać
Załącznik 135650
43. Widoki rozległe ale w tym słońcu niewiele było widać
Załącznik 135651
44. więc wracamy z powrotem
Załącznik 135652
45.
Załącznik 135653
kompletna nuda w wątku, same ładne widoki, dobrze pokazane, technicznie też dobrze są kadry bardzo fajne ale z zazdrości nie napiszę które...:mrgreen:
Z przyjemnoscia 45.
no dobra 10, 15 i 30 zaje...te, panoramy the best :) (na 30 troche fioletu tylko za dużo)sorry że tylko mtyle wyróżniam, ale tyle tego z bieszczad poleciało ostatnio, że postanowiłem te naj wybrać i wyróżnić. Nie znaczy to, że reszta słaba jest.
Szkoda że tylko jedno zdjęcie pod światło (43). To wyszło chyba najbardziej oryginalne, przydałoby sie tylko coś w mocnym punkcie.
Ładne zdjęcia, nabiera ochoty na wyjazd w Bieszczady. Ostatni raz byłem 10 lat temu.
Czas kończyć moją pierwszą włóczęgę po Bieszczadach.
46. Szlak w kierunku Ustrzyk Górnych i dalej Połonin Caryńskiej, Wetlińskiej
Załącznik 135779
47. i widok z niego na Tarnicę oraz szlak do Wołosatego, którym zaraz będę schodził
Załącznik 135780
48. przez bukowy las
Załącznik 135781
49. Tarnica z Wołosatego
Załącznik 135782
50. i trochę szerzej (krop z rybki Samyanga)
Załącznik 135783
45,46,49 najlepsze, (moim zdaniem oczywiście) :), było na 45 fotografa schować cień...
seria cała kadrowo bardzo ładna, tylko ten fiolet mnie zastanawia i to bardzo...
Ładne kadry, a fiolet na niektórych faktycznie troszkę dziwny.
Bieszczady zawsze z przyjemnoscia.
Fajne a nawet bardzo fajne są Twoje krajobrazy. W Bieszczadach byłem tylko w czasach "harcerskich" zachęcasz do odwiedzenia tej krainy.
46 i panorama według mnie najlepsze.
Dzięki za odwiedziny i komentarze :grin:
pytanie do yamady i Farensbacha - konkretnie gdzie ten fiolet widzicie - będę musiał zwrócić większą uwagę na balans bieli. Pomijam tu foty początku wątku - tam go też widzę :grin:. Może to też być problem mojego monitora.