Ładne ujęcie, niekonwencjonalne.
Wersja do druku
Ładne ujęcie, niekonwencjonalne.
A mnie się właśnie 26 bardzo podoba, bez tego flesza byłoby nudno i standardowo.
26 nastraja optymizmem :grin: W ciepły wieczór położyć się na łące i poprzez lekko poruszające się rośliny patrzeć na przesuwające się po niebie leniwe chmury i nic nie musieć :mrgreen: bezcenne. Zdjęcie nie musi być artystycznie wyrafinowane lub wycezylowane staranną obróbką aby dostarczyć dużo radości odbiorcy. Dziękuję za te w dzisiejszy poranek :grin:
Dzięki:)
Tak samo sobie pomyślałem przymierzając się do tej fotki. Przyznam, ze jest to pierwsze, moje tego typu zdjęcie,
przy którym skorzystałem z doświetlenia lampą. Zawsze, wcześniej miałem tylko czarne kształty na tle nieba.
Pozdrawiam:grin:
---------- Post dodany o 08:49 ---------- Poprzedni post był o 08:46 ----------
Dzięki:grin::grin:
Wreszcie XZ-2 doczekalo sie zdjec na poziomie, nie umniejszajac innym kolegom i kolezankom.
Kibicuje we watku, oczywiscie +
pozdroofka
26 ekstra. :mrgreen:
26 jest piękne. kolory i dopalenie lampą na + pozdr
Trzy fotki tematycznie związane(bardziej i mniej) z drzewem:
27. Na ekranie komputera zauważyłem, że jeszcze ktoś chciał być na zdjęciu:)
Załącznik 119912
28.Załącznik 119913
29.
Załącznik 119914.
30. Buska promenada:
Załącznik 119953
27,28,29,30 mogę tylko pochwalić, podobają się (mnie:) )
Na 27 "musior" się przyczaił :)
Promenada mnie ujęła, zdecydowanie mój klimat :D
Lubię ten aparacik za to, ze jest wystarczająco mały abym miał go cały czas przy sobie. No, prawie cały czas:)
Z dzisiejszej przejażdżki rowerowej:
31.Załącznik 119980
32.Załącznik 119981
33.Załącznik 119982
Całkiem sympatyczne, szczególnie 32.
Bardzo ładne zdjęcia, nie tylko te kwiatowe. Masz oko!
Ładna seria. Mój faworyt to 29.
Ostatnie maki. (w tym wątku(w tym roku)):)
34.Załącznik 120113
35.Załącznik 120114
36.Załącznik 120115
dawno nie zaglądałem a tu takie smakowite kąski :) czy ktoś już coś zgłosił to konkursu "fotografia miesiąca"? Najbardziej zachwyciły mnie czarno-białe 11 - 15 ale to pewnie dlatego że oglądane jako pierwsze od razu bardzo wysoko poprzeczkę ustawiły. Ale inne kadry też bardzo super!
Z ostatnich zdjęć dwa ostatnie piękne są.
Było kolorowo, więc coś dla odmiany:
37.Osiedlowa codzienność
Załącznik 120200
38.Spodobał mi się ten jarociński glan
Załącznik 120201
39.Załącznik 120202
Obraz ze zdjęcia 37 często widzę na swoim osiedlu. :wink:
Super jest zdjęcie osiedlowa codzienność. Coraz rzadziej zdarza się na osiedlach aby ktoś suszył rzeczy a kiedyś to było powszechne. Dobrze wypatrzone.
Osiedlówka fajna, szkoda że ten "ktoś" od suszenia, jakichś "barchanów" nie powiesił...:wink::grin:
wrócę do maków - perfekcyjna kolorystyka i klimat : )
Na czas malowania bloku usunięto z balkonów różnego rodzaju wysięgniki służące do suszenia prania i ludzie zmuszeni byli powrócić na ziemię:)
Fajnie, że wpadacie i komentujecie:) Dzięki.
---------- Post dodany o 16:50 ---------- Poprzedni post był o 16:49 ----------
Cieszę się, ze się spodobało:)
My nie wpadamy, zbyt drogo to może kosztować. :mrgreen:
My tu zaglądamy. :grin:
Fajne foty.:mrgreen:
37 jest piękne, zarówno pod względem formy, jak i treści.
Mnie natomiast zaintrygowało zdjęcie nr 39. Z trzech powodów: po pierwsze bo nie do końca mogę odgadnąć co to jest, a lubię zastanawiać się nad zdjęciami, po drugie (zakładając, że jest to motyw kwiatowy) za to, że jest przedstawiony monochromatycznie czyli trochę "pod prąd" a sam też takich trochę mam (kiedyś pokażę :wink:) no i po trzecie bo jest bardzo dobrze ułożone kompozycyjnie, a i obróbka jest taka jaką lubię. Brawo. Czekam na więcej takich nieszablonowych ujęć :grin:
Pociągnę dalej cz.-b.:
41.Załącznik 120308
42.Załącznik 120309
Wrzucę jeszcze raz kwiatki i na jakiś czas z kwiatkami spokój. Wystarczy:)
43.Załącznik 120375
44.Załącznik 120376
45.Załącznik 120377
46.Załącznik 120378
47.Załącznik 120379
Kwiatki fajne. Szczególnie 43,44,45.